Miért dohányzik ilyen sok fiatal lány?
Rossz a kérdés.
Miért dohányzik az emberek 99%-a? :O
A válasz pedig az, hogy azért, mert ostobák.
Én már gondolkoztam rajta, hogy fesztiválra ha eljutok, minden szembejövő lányt megkérdezek van-e cigije, és akinek van, az mikor előveszi elrakatom vele és azt mondom, tedd el és szokj le róla!
Akinek meg "épp" nincs, vagy utolsó szála van, annak meg adok egy pacsit és továbbra is biztatom a leszokásra.
Aki esetleg véletlen azt merné állítani, hogy nem dohányzik, azt meg lepacsizom és a vendégem egy kör bármire! ;)
16/L vagyok, 15 évesen kezdtem dohányozni. Nagyon rá voltam kattanva a koffeinre, és mikor egészségügyi okokból le kellett szoknom róla, a cigarettával próbáltam pótolni. A koffeinről ügyesen le is szoktam, de a dohányzás lépett a helyébe, sajnos. Volt olyan időszak, mikor rengeteget szívtam egy nap (több, mint fél dobozzal, ami valljuk be egy 15 éves lányak sok). Ezt a mennyiséget sikerült csökkentenem, most már csak akkor cigizek mikor a városban mászkálok (ritkán megyek ki a házból). Akkor is csak "pótcselekvésként" dohányzom, próbálom elterelni a figyelmem hogy ne érezzem rosszul magam, mert nagyon szorongok emberek között. Meg persze jól is esik ilyenkor rágyújtani.
Az, hogy miért dohányzik ennyi velem egy idős lány, egyértelmű; mert "menő". Mert nem szabad, és a lázadás ebben a korban nagy szerepet tölt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!