Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek most mit csináljak?

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés

kb 1 héttel ezelőtt lebuktam a szüleim előtt cigizés közben. És tulajdonképpen ma is megérezték rajtam. Eléggé leszídtak. Szerintetek mostmár teljesen eljátszottam a bizalmukat?

F/15

2010. jún. 20. 03:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ezen mulik a bizalom. Inkább azon gondolkozz el, hogy ilyen fiatalon nem igazán jó hogy már rászoktál a cigire, attól még nem leszel nagyobb. Egyetértek a szüleiddel.
2010. jún. 20. 04:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Szokj le.
2010. jún. 20. 05:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne szokj le.

Vállald föl a szüleid elött.

2010. jún. 20. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
csak szívjad, különben egy lúzer leszel! ...ha ennyire hülye vagy!!!
2010. jún. 20. 18:41
 5/10 anonim válasza:
Menj haza részegen, az jobban fogja őket zavarni:)
2010. jún. 20. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Elég vegyes válaszokat kaptál, ebből válaszd ki a legszimpit számodra.
2010. jún. 20. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
menj haza fűvel a kezedbe le se fogják sz.arni a cigit.
2010. jún. 20. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindig mondani fogják de tudják hogy 15 vagy lázadsz és majd egyszer beletörődnek. A legjobb az lenne ha megbeszélnétek szüleiddel 18/f
2010. jún. 21. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem igyátok magatok taccs részegre a haverokkal de legalább tizen. hajnali 1-2 fele támolyogjatok be a lakásba mind az összesen, egyetek meg mindent, hánnyatok sokat mindenhova... és lehetőleg ordibáljatok, az se árt ha valamit összetörtök. aztán lefekszetek aludni. de nem ágyba, hanem összevissza mindenhol. másnap mikor felkeltek, elmentek gyorsan vesztek egy kis füvet..aztán hazamentek hozzád, és ott tekertek egy jót aztán beszivtok. kiröhögöd anyád és akkor már szerintem nem fogja érdekelni hogy cigizel:D szerintem ez a legjobb.
2010. jún. 24. 12:25
 10/10 Aubrey* válasza:

Válaszolva a kérdésedre.... : EL!

De ez is olyan dolog hogy egy idő után már megint nem fogja őket annyira érdekelni. De a napokba ne nagyon kérj szerintem tőllük semmiféle szívességet:D

2010. júl. 11. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!