Le szeretnék szokni a cigiről, de előre félek a stressztől. Ki mivel "kötötte" le magát a leszókási időszakban?
Hidd el akkor még nincs meg a kellő akarat ha ilyenek vannak.
Ha az akaratod elnyomja ezeket a "jól eső" érzéseket, majd akkor letudsz szokni.
Amikor azt fogod érezni , gondolni hogy húde jó , már egy napja nem szivom. Aztán még jobban örülsz egy hét múlva neki, hogy már eddig sikerült megállni.
Ez minden nappal csak erősödik benned, na akkor fogj neki a leszokásnak.
Mert e nélkűl nem fog menni.
Na ezt hivják AKARATnak.
Még annyit hogy 20 évig szivtam, tudom mi az.
Már két doboz is kevés volt.
Én is sokat pörögtem rajta, hogy mit fogok csinálni cigizés helyett. Aztán rájöttem: semmit! :D
Hidd el, a ddohányozni sokkal stresszesebbb, mint nem. Ez, hogy nyugtat, meg oldja a stesszt, ez hülyeség. Már attól van egy alap ingerültség, hogy el fog fogyni, venni kell, hol, mikor, mennyit, meddig elég, stb..
nem gyújtod meg 3-4 napig, ki fog benned alakulni egy elgedettség, egy kisebbfajta fölényérzet a dohányosokkal szemben, hogy neked sikerült. Sokkal egyszerűbb letenni, mint ahogy az az elején ígérkezik, de nem szabad tőle félni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!