Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A vízipipától lehet? :O

A vízipipától lehet? :O

Figyelt kérdés
Még soha nem cigiztem, csak vízipipáztam párszor, és mostanában úgy érzem h nagyon kívánom a cigit:O Főleg a legutolsó vízpipiázásom után kezdtem el ezt érezni. Szerintetek ez a vízipipa miatt lehet?
2010. jún. 18. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztosan nem ettől van, talán csak beképzeled magadnak.
2010. jún. 18. 17:49
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi édesvagy-.-"
2010. jún. 18. 17:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Beképzeled magadnak :)
2010. jún. 18. 18:00
 4/12 A kérdező kommentje:

ha normálisan tettem fel a kérdést akkor miért nem lehet normálisan válaszolni rá? -.-

Amúgymeg lehet h tényleg csak beképzelem magamnak:D Csak gondoltam rákérdezek, hátha a vízipipától van, mert akkor nem csinálom tovább:)

2010. jún. 18. 18:25
 5/12 anonim válasza:
vannak itt emberek sajnos akik akkor is írnak ha nem tudnak érdemben hozzászólni. ne foglalkozz velük. én cigiztem, úgyhogy én sem vagyok teljesen hiteles. három éve nem szívtam, de ha vízipipázok mindig megkívánom. az én esetemben nyilván előjönnek a "régi szép emlékek". én egyébként el tudom képzelni hogy kívánod, nem a nikotint, hanem magát a szertartást, füstöt, stb..
2010. jún. 18. 20:00
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm, végre egy értelmes válasz:)

szóval akkor nem biztos hogy teljesen rosszra gondoltam..

2010. jún. 18. 20:37
 7/12 anonim válasza:

Vízipipától nem lehetsz nikotinhiányos,mivel abban aligha van a víz megszűri!

Am meg mindennap legalább 4 szer kéne pipáznod,hosszú ideig hogy na elkezd kívánni magát a füstöt!

Meg ha életedben nem cigiztél a cigit nem is kívánhatod,mert az full más mint a vízipipa!

Tapasztalat mert elég rég cigizek és vizipipázok is!

2010. jún. 19. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Jaj, ezek a "Kizárt dolog, mert nem tudom." típusú válaszok. :)

Szerintem simán lehet. Nem nikotint kívántad meg, hanem az érzést, hogy beszívod és kifújod a füstöt, azt az ízt (Mivel még nem próbáltad a cigit ez is simán lehet, mivel nem tudod, hogy milyen íze van a cigiknek.), stb...

Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy "Hát a vizipipa és a cigi nincs összefüggésben, mert a cigiben sokkal több nikotin jut a szervezetbe és csak az miatt lehet kívánni. Szerintem meg rohadtul nem.

Nem a kérdező a barom állat, hanem te aki rohadtul nem ért az egészhez de szidod a másikat.

2010. jún. 19. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Hááát, sztem csak összekötöd a kettőt, és beképzeled magadnak :D Inkább maradj csak a vízipipánál, elég azis :)
2010. jún. 19. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
kiváncsi vagy ennyi. kívánni nem kívánod mert nem tudod hogy milyen, de kipróbálnád ennyi:D ez olyan mintha pl van egy trabid, de kivánsz egy mercedest.pedig sose vezettél még olyat.( nem azért kívánod a mercit mert hiányzik neked, hanem mert aztmondják hogy jó)
2010. jún. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!