A vízipipától lehet? :O
ha normálisan tettem fel a kérdést akkor miért nem lehet normálisan válaszolni rá? -.-
Amúgymeg lehet h tényleg csak beképzelem magamnak:D Csak gondoltam rákérdezek, hátha a vízipipától van, mert akkor nem csinálom tovább:)
köszönöm, végre egy értelmes válasz:)
szóval akkor nem biztos hogy teljesen rosszra gondoltam..
Vízipipától nem lehetsz nikotinhiányos,mivel abban aligha van a víz megszűri!
Am meg mindennap legalább 4 szer kéne pipáznod,hosszú ideig hogy na elkezd kívánni magát a füstöt!
Meg ha életedben nem cigiztél a cigit nem is kívánhatod,mert az full más mint a vízipipa!
Tapasztalat mert elég rég cigizek és vizipipázok is!
Jaj, ezek a "Kizárt dolog, mert nem tudom." típusú válaszok. :)
Szerintem simán lehet. Nem nikotint kívántad meg, hanem az érzést, hogy beszívod és kifújod a füstöt, azt az ízt (Mivel még nem próbáltad a cigit ez is simán lehet, mivel nem tudod, hogy milyen íze van a cigiknek.), stb...
Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy "Hát a vizipipa és a cigi nincs összefüggésben, mert a cigiben sokkal több nikotin jut a szervezetbe és csak az miatt lehet kívánni. Szerintem meg rohadtul nem.
Nem a kérdező a barom állat, hanem te aki rohadtul nem ért az egészhez de szidod a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!