Rossz ember vagyok, mert ki szeretném próbálni a cigizést?
Mostanában elég sok vágyat érzek arra, hogy kipróbáljam a cigit. Tudom, hogy rászokni rossz lehet, de havonta 1-2 szál szerintem nem okoz akkora bajt. Kíváncsi vagyok az ízére, az érzésre, amikor szívom.
17/L
Az a lényeg ebben hogy a legtöbb ember mind igy szokik rá, hogy csak kiakarja próbálni.
Egy embert nem találsz aki azt mondja az elején hogy ő bizony ráakar szokni és minimum egy dobozzal fog elszivni, és akár milyen beteg lesz vagy sokba is fog kerülni , ő ezért is szivni fogja.
Majd 10 év múlva jusson ez eszedbe.
Én is csak egyetérteni tudok az előttem írt válaszokkal. Én azt mondom, hogy ha szeretnéd, próbáld ki, de ne szokj rá. Menj el a barátnő(i)ddel/barátaiddal valami kellemes helyre és ott nyugodtan kipróbálhatod.
Én magamat alkalmi dohányosnak mondanám, tehát van hogy hónapokig nem gyújtok rá, de ha úgy alakul, olyan is van, hogy egy hónap alatt elfogy egy doboz. Ami visszatart a rászokástól (azon kívül, hogy nem akarok): dohányos társaság hiánya, pénz és a rendszeresség hiánya. De így is volt már olyan, hogy pár napon át szívtam napi több szálat és utána kb. fél hétig kívántam a cigit (nem voltam ideges, csak sokszor előjött a gondolat, hogy jólesne egy), de megálltam és elmúlt az érzés.
És nem, nem vagy emiatt rossz ember, az ember a természeténél fogva kíváncsi és saját maguk akarják megtapasztalni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!