Dohányboltban van olyan cigi, ami egy kicsit is különlegesebbnek számít?
Nem dohányzom, de egy közeli barátom igen. Régen nagyon szerette az ízesített cigiket (pl Djarum, ezt jegyeztem meg egyedül), de tudom, hogy ezeket már nem kapni. Max szivarkában, amit nem akar szívni. Csak a cigi jöhet szóba.
Ajándékba szeretnék venni neki valami olyat, ami nem átlagos, ízben egy kicsit egyedinek számít. Ha jól tudom, ízesített cigi már nincs, csak mentolos, de ő azt szív.
Mit javasolnátok?
Szia!
Az arany Benson most a legdrágább Magyarországon (1350 Ft, és kifejezetten jó), ezen kívül a Dunhill, amit külföldön is prériumként árulnak, az 1300 Ft körül van. Ha mentolos kell, akkor a Dunhill fekete mentolosa szerintem megfelel. Remélem, tudtam segíteni!
djarumból nem csak szivarka van? Ha nem akkor milyet lehet kapni még belőle ?
Hogy választ is adjak, véleményem szerint ezeket a különlegesebb fajtákat már tiltották(!?), ilyen volt a szegfuszeges djarum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!