Szerintetek van olyan ember aki a marihuána legalizálásáért küzd, de még soha nem tépett be?
Nem hiszem.
Olyan viszont van aki nem tépett be, de helyesli a legalizálást (pl én)
aki amúgy is megvenné az megveszi, de legalább lesz belőle rakás pénz áfa formájában, ami mehet a korházaknak.
Miért jelentene másokra ez veszélyt? Holand módira kell csinálni. Megveszed egy kis füvezőben (:D) és ott helyben elszívod, és maradsz, és jól érzed magad, amíg el nem múlik a hatása. Vagy még engedélyezett otthon is, csak kisebb mennyiséggel.
Amúgy meg még ha az utcán is szívsz be, vagy beszívva ott vagy (amit k*rvára nem tartok jó ötletnek), de akkor sem okozol semmi bajt. Csak nevetsz, gondtalannak érzed magad, elvagy és annyi. Nem leszel vadállat tőle, mint az alkoholtól.
"Azt szeretném még kérdezni azoktól,akik helyeslik a legalizálást hogy azért helyeslik mert tisztába vannak a hatásokkal és veszélyekkel,tehát információik birtokában reális képpel rendelkeznek a marihuánával kapcsolatban"
Miben károsabb napi 2 fű mint 2 dl tömény?
Engem ez érdekelne, mert a fű nem károsabb mint az alkohol, ha azt iszod mértéktelenül attól is bajod.
Mindenkinek maga joga eldönteni hogy mivel mérgezi magát, nekem ott a kávé, másnak a pia cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!