Milyen elektromos cigarettát/e-cigit ajánlanátok leszokásra?
Kezdésnek bármilyen egyszerű is megteszi, amivel kitapasztalod, hogy egyáltalán bejön-e, ill. kipróbálod a különböző ízeket, erősségeket. Aztán majd ha úgy gondolod, nézhetsz valami komolyabbat.
Nekem elsőre is a legegyszerűbbek voltak (kettő, hogy legyen egy pót, ha szükséges), meg utána is EgoAio-kat vettem, teljesen jók.
XD nekem az ismerőseim zöme inkább rászokott ><
Jobb, olcsóbb (1x kell megvenni a jobb minőségű eszközt - az tűnik soknak, de pl anyám cigire való kiadása 23ez/hó. Volt...), egészségesebb és nem zavar senkit a gőz kellemes illatai. Nah meg változatos ízek (nem dohányboltos vackok)
Igazából ha hozzáértővel egyeztet az ember akkor nincs olyan, hogy sz-*r. ;)
Aki magának keveri (1 ízzel)
100ml alaplé 1200ft (6mg-os átlag dohányosoknak, de van 3-as és 0-ás)
+ ízek 2000ft/db
Nagy dohányosomnak 2 hónapra 4400ft a kiadása (kivéve ha rendel új ízt)
(40ez. helyett)
Ha anyagi meg egészség miatt akarod letenni az élvezeti cikket, akkor lehet te is átszoksz ><
Pár ezerért lehet már szerezni 8-9000alatt is kezdésnek.
Nah meg amit sokan benéznek hogy odaégetik a vattát szíváskor vagy kinyírják a porlasztót - persze hogy sz-*r lesz...és még sok mindentől függ a minőség.
Pl nem dohánybolti folyadékokat kell használni, drága és vacak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!