Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell cigit tölteni?...

Hogy kell cigit tölteni? (töltő és sodrás nélkül)

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

mivel kizártad a két lehetséges folyamatot sehogy.

esetleg ha veszel hüvelyt, akkor abba egy pálcikával megpróbálhatod belenyomkodni a dohányt.

2010. jún. 16. 13:37
 2/5 anonim válasza:
100%
Fogod a dohányt kisollóval apróra vágod,ujjadra figyelj,úgy vágod össze,hogy kis kupacot formálsz,letakarod tenyereddel és vagdosod,hogy ne legyenek benne hosszú szárak.Aztán fogod a hüvelyt és összeszeded vele,beleszórod a dohányt.Ha van üvegasztalod azon csináld.De megmutatni könnyebb
2010. jún. 16. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
A legjobb "tömködő" szerszám a hagyományos kék-fehér csíkos eldobható toll, aminek ilyen fehér kupakja van. Az pont olyan vastag, mint egy cigi XD.
2010. jún. 16. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Nem próbáltam, de hátha... Beszigszalagozod a hüvelyt a porszívóba, aztán hüüüü! :)
2010. jún. 16. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ezzel a módszerrel töltöttem már 5 doboz cigit:

Fogsz egy doboz cigihüvelyt, dohányt, IKEA-ceruzát.

A dohányt belemorzsolod a hüvelybe, és letömöríted.. :D

sok sikert XD

2010. jún. 18. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!