Mi a gt rövidítése?
Figyelt kérdés
van köze a drogokhoz?milyen drogfajta?2010. jún. 14. 15:20
11/16 A kérdező kommentje:
miért? mit kell tudni a fűről? lécci mondjatok el róla mindent!!!
2010. jún. 15. 15:31
12/16 A kérdező kommentje:
milyen hatásai vannak? káros nagyon? olyan mint a drog? esetleg rosszabb?
2010. jún. 15. 15:32
13/16 anonim válasza:
a fű nem csak olyan mint a drog, hanem drog. a hatása meg az hogy flesselssszzzz tőle :D :)
14/16 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak, a fű egyáltalán nem olyan durva drog mint ahogyan a médiában beállítják, fizikai függőséget nem okoz, szellemi függőséget minimálisan, (minimálisabban mint a cigi), ha valóban mindent tudni akarsz róla akkor
attól nem kell félni hogy valaki túladagolásban meghal, mert ha ezt túladagolják akkor ugyanolyan mintha valaki sokat inna (hányás, ájulás), mondjuk nekem az ismerősi köreimben van 1-2 példa aki a fűvel már úgy lecsúszott hogy a szüleitől lop pénzt, meg minden baja van ha nem szívhat, mondjuk ezek már a szélsőséges esetek.
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
előző, szerintem nem a gigatonnára kíváncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!