Elektromos cigi. A tankom rossz vagy a porlasztó?
Van egy kanger subox mini-c készülékem, és folyik a levegőnyíláson a liquid.
Nem állandóan folyik, csak amikor "úgy tartja kedve". Ezért gondoltam, hogy nem biztos, hogy tömítés itt a gond. Lehet hogy az SSOCC-s porlasztómmal van vslami?
Lehet butaság, de mintha nem tudná tartani a vatta a loquidet, és elereszti aztán ezért folyik. Mit tehetek?
Meghúztám már sokszor eléggé, volt amikor direkt csak éppen hogy, volt mikor olyan normálisan hogy bele szoruljon d enem beletépve.
Egyébként köszönöm válaszod, csinálol egy tömítés cserét.
Szerinted kizárható, hogy a vatta gyakorlatilsg valamiért "túlszívja" magát és belül elengedi az anyagot?
Sajnos okosabbat én sem tudok mondani :/ Dvarw -e tanknál volt probléma (3-nál is), hogy amikor letekertem a tankot, hogy likvidet töltsek bele az valahogy rákapott a porlasztóra is és mindig kilazította, így amikor visszatekertem a laza porlasztó mellett elfolyt a likvid. Sok bosszúság után jöttem erre rá amikor már kb. az egészet ki akartam hajítani a francba :D De szerencsére amióta mindig ráhúzok kicsit a porlasztóra likvid töltésnél ez teljesen meg is szűnt.
Nálad nem tudom mi lehet a probléma :/
Próbáld meg új porlasztóval vagy esetleg a tömítő gumit cseréld le. Jobb ötletem nincs sajnos.
A felső töltésnél van általában ilyen gond.
Ha van lehetőség alulról tölteni, akkor próbáld úgy.
Ha nincs lehetőség az alsó töltésre, akkor mielőtt az utolsó pár menetet tekered, fordítsd fejre a tartályt és úgy húzd meg a top cap-et. Ezt akkor csináld, amikor már biztos vagy benne hogy nem fog kifolyni a lötyi, de a vákuum működik.
Nagy hőingadozásra a megoldás pedig hogy ha a hidegből a melegbe mész akkor azonnal szívod, legalábbis nekem ez bevált.
Jelenleg 50-50et használok 10%os aromával.
Vettem bele új porlasztót, azzal is ugyan úgy tapasztalható a hiba. Adok neki egy utolsó esélyt, megtisztogatom, ismét meghúzok mindnet, és cserélek tömítést is.
Ha nem lesz jó, szerintetek a Kanger Protank 4 milyen lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!