Nemzeti dohányboltban kapható szivar választék?
Figyelt kérdés
Érdekelnének a dohányboltban kapható szivarok, milyeneket ismertek? Nagyjából 1000Ft/szál körül van-e olyan mely jó ár érték aránnyal rendelkezik?2018. máj. 5. 21:11
1/3 anonim válasza:
Változó a választék. Van olyan trafik amelyben csak 4-5 féle szivar kapható, de voltam már olyanban is, ahol legalább 15-20 féle szivar választék volt. 1000 Ft-ért eléggé az alsó kategóriát súrolod. Nézz körül a [link] oldalon. Itt nagyon részletes leírást találsz az egyes szivarokról árral.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az elso valaszolohoz ,nagyon változó a választék.
1000huf/szál áron is kapható már egész jó szivar.
Pl.: José L.Piedra, Vasco Da Gama,VERACRUZ Hacienda,Moods, Guantanamera
Hirtelen ezek jutottak eszembe ebben a kategóriában amik nekem a legjobban bejöttek. Van köztük ami 500-600huf/szál , a legdrágább is ezer forint körül mozog.
Én ezeket bátran ajánlom neked!
3/3 anonim válasza:
Cigar Towert ajánlom, ott simán van ötvenféle szivar. És inkább gyűjts zsét valami jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!