Az eigibe ha veszek egyet csak liquidet kell venni?
Nézz a YouTube on videókat e liquid keverésről, ott megmutatnak, elmagyaraznak mindent.
Ha veszel egy e cigit akkor a porlasztót nem árt 2-3hetente kicserélni.
De ha kezdő e cigis vagy akkor még első körbe vegyél kész liquidet traffikból
A likvid keverés nem egy nagy dolog. Ha egyszerűen akarod megoldani veszel egy 50PG/50VG-s alaplevet meg hozzá némi aromát. Nikotin mennyiségét tetszés szerint válaszd ki.
Vegyél aromát, amilyet szeretnél. Érdemes beszerezni 30ml-es flakonokat is (ecigis oldalakon kapható) illetve 1mg-os fecskendőt.
A 30ml-es es flakont majdnem telitöltöd, aromából kimérsz 1,5mg ot a fecskendővel és kész az 5%-os keverésű, likvided. Ha gyengének érzed növeld az aromát akár 10%-ra is.
Még egyszerűbb módszer: veszel egy 100ml-es alaplevet, hozzákeversz egy 5 vagy 10 ml -es aromát és kész.
Én pont, hogy kezdőként próbáltam nagyon precízen kiméregetni mindent. Volt mindenféle fecskendőm és úgy kevergettem a VG -t PG -t megfelelő arányba és hozzá az aromát, de már iszonyúan unom ezért próbálom egyszerűsíteni.
100% VG-t meg ne használj, mert az tönkreteszi a porlasztót, (a vatta jó eséllyel meg fog égni) nagyon sűrű lesz úgy a likvided. 50-50 szerintem, de lehet 70/30 is.
"A 30ml-es es flakont majdnem telitöltöd, aromából"
Most olvasom újra, hogy itt kissé rosszul fogalmaztam. Nehogy úgy értsd, hogy aromából töltöd tele a flakont :D
Alapléből töltöd tele és hozzá megy egy kevés aroma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!