15 éves korom óta cigizek, nemsokára 22 éves leszek, ennyi idő alatt alakulhatott ki valami valami betegségem?
Napi 15-25 szál töltött cigit szívtam el. Mostmár leszokóban vagyok, már csak napi 5 öt szívok el.
Amúgy rendszeresen sportolok, vékony testalkatú vagyok. Azért cigiztem mert szerettem az ízét, meg a füstöt.
Ennyi cigizéstől lehet már valami bajom, én nem érzek semmi gondot.
Fiú vagyok.
Köszönöm!
Az összes cigaretta által okozható betegség előfordulását jóóóval megnöveli.Főleg ha hajlamos vagy rá.Nyugi nem most fog előjönni.Majd 20 év múlva.
Ilyenkor örülök hogy annó én voltam egy ideig a "lúzer" mert nem kezdtem el cigizni általános iskolában.
Bezzeg amikor érettségin már mindenkinek pangott a tüdeje az már nem volt olyan "menő".
Bocsi a monológ miatt. :D
22f
Napi 15-25 szál.. atyaég
Most nem érzel gondot, mert még fiatal vagy, majd pár év múlva.. kizárt, hogy ennyi cigizés ne károsította volna a szervezeted
Hagyd abba teljesen minél hamarabb.
Habár jóval nagyobb esélyed lesz majd a rákra az elkövetkezendő években.
15 év múlva kitisztul majd annyira a tüdőd, hogy az esélyeid a nemdohányzókhoz közel lesznek.
Persze már most rengeteg betegséged lehet, de nem valószínű. Még nem vagy elkésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!