Valaki elmagyarázná, hogy e-ciginél az ohm mértéke mit jelent? :D miért jó ha túl alacsony/magas?
Figyelt kérdés
Full kezdő vagyok, ma kaptam első e-cigimet de ami volt hozzá patron valszeg rossz volt (legalább is égett íz + szörcsögő hang alapján erre utaltam, ezért kicseréltem amit hozzá adtak). De gondolom egy szép idő után ez a porlasztó is tönkremegy, így nem tudom milyen porlasztót vegyek majd :D2018. ápr. 26. 14:35
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha az ecigihez elég idős vagy akkor a 7. osztályos fizika órán is hallhattad hogy az ohm az ellenállás mértékegysége. Minél magasabb egy vezetékben annál kisebb a hatásfok,kivéve jelen helyzetben mivel annál jobban melegszik a fűtőszál.
2/2 anonim válasza:
"Minél magasabb egy vezetékben annál kisebb a hatásfok,kivéve jelen helyzetben"
No, ez egy baromság...vajon ez hányadik Ohm törvénye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!