Lányok! Szerintetek menő a dohányzás?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 09:50
11/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem menő.Ha te annak érzed,akkor vmi gond van veled.A lányok többsége is utálja a dohány füstöt.Egyébként ha lenne egy olyan srác,aki nagyon tetszik,csak 1 hibája van,hogy bagózik,azért nem hagynám ott,de inkább kerülöm a cigiző pasikat.
16/L
13/29 anonim válasza:
dehogy menő. bűzleni mint egy gyárkémény. fúúj
14/29 anonim válasza:
Hülyeséget ne kérdezzünk már. Dehogy menő. Körülbelül annyira, mint egy saturészeg lány, aki mindent összehányik.
15/29 anonim válasza:
Undorító.
Egy tökéletes, szép, "ápolt" lány, kezében cigi... Pfuj!!!
16/29 anonim válasza:
Azért van pár lány aki nem így gondolja, és alap h kezükben a cigi meg buliban addig isznak amíg még meg tudnak állni xD. Viccen kívül
17/29 anonim válasza:
De azok a lányok a szerelem-szex kategóriában aktívak, azon belül is a "Lehetek terhes? :/" kérdéseknél.... XD
18/29 anonim válasza:
Ha látok egy jó kinézetű srácot cigivel a kezében akkor Adios! Szóval nem menő, sőt!!
16/L
19/29 anonim válasza:
utols előtti, ez tetszett :D amúgy a kérdésre válaszolva nekem mind1 :D én csókolóztam már rendszeresen cigiző fiúval és buliban olyannal is aki előtte szívott el pár szálat, és SEMMIT nem éreztem a cigiből, de tényleg. lehet h azért mert régebben buliban én is elszívtam pár szálat...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!