Mentolos cigi tényleg ennyire káros lenne a sejtekre, ondóra?
Figyelt kérdés
Szerintetek??Meddő vagy a férfi sem tud gyereket nemzeni e miatt ha csak mentolos cigit szív??Nem köhögünk tőle egyáltalán szal jó igaz káros ez is de jobb mint a sima.Én nem hiszem de amúgy komoly választ kérek.L/252010. jún. 12. 13:34
1/7 anonim válasza:
dúrva, de én most az elmult héten csak mentolos pallmallt vettem, és egy az nem köhögök annyit, és ez hogy a sejtek meg ondó... mit gondoltok a mentol az mi? a dohány csak simán ugyanúgy olyan káros, mint a mentolos cigi, a sima cigitől is impotens lehet az ember...mivel az is ugyanúgy rongálja a vérkeringést. ez a mentolos cigi impotencia hisztéria csak egy városi legenda.
2/7 anonim válasza:
Nem kell ahhoz mentolosnak lennie, hogy káros legyen. A cigi az cigi, akár mentolos, akár nem, elég káros.
3/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy szájrákot lehet tőle kapni. Sőt még attól is ha rágózol cigizés közben. Nem tudom mennyire igaz...
4/7 anonim válasza:
A mentolos ciginek csak a filtere van ízesítve, a dohány meg olyan, mint a lightosnak. Az elrettentések a dobozon eleve a dohányzás ellen szólnak, mindegy, hogy milyen erősségű a cigi (piros, kék, zöld stb).
Tény, hogy egészségtelen maga a dohányzás, de ha mindaz, ami a dobozon szerepel szó szerint igaz lenne, kihalt volna rég az emberiség. Ezzel nem akarok senkit dohányzásra bíztatni, pszichésen biztosan hat nagyon sok emberre a felirat, és aki nem dohányzott, lehet ezért nem fog rászokni. Legyen úgy.
5/7 anonim válasza:
Sokan azért beszélik ezt.. mert ha ők nem szeretik a mentolos cigit akkor más se szívja..:D
Én csak ritkán cigizek.. de a mentolost szeretem..^^
És ha látják hogy mentolosom van akkor elkezdenek fúúújozni... pedig legalább nem köhögök tőle^^
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 12. 14:17
7/7 anonim válasza:
14:02 vagyok. Én is dohányzom, és mentolosat szívok zöld LD, még ez tűnik a leggyengébbnek, de valóban a filterben van a mentol íz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!