Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit ajánlanátok?

Milyen cigit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Jelenleg mentolos chesterfieldet szívok. Nagyon szeretem, de nincs saját jövedelmem, így úgy döntöttem, hogy tölteni, fogom a cigit. Mit ajánlanátok, ami nem erős, de van belőle dohány tölteni?

2018. ápr. 8. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk hogy ha nincs jövedelmed, akkor ne cigizzél?
2018. ápr. 8. 15:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az okos véleményt, de nem ezt kérdeztem.
2018. ápr. 8. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
2018. ápr. 8. 15:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni?
2018. ápr. 8. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Mert egy ostoba dohányos vagy,aki azt sem tudja felmérni,hogy mit engedhet meg magának,meg mit nem.

Ha nincs jövedelmed és élősködsz valakin,akkor nem segítesz rajta,ha töltődohányt veszel és nem doboz cigit.

2018. ápr. 8. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert jót akarunk neked. És arra a kérdésre, hogy "Milyen cigit ajánlanátok?", lehetetlen normális választ adni. Nem ajánlunk semmilyen mérget.

Amúgy mindenki más dohányt és hüvelyt vesz. Azt biztos tudod, hogy a kék a gyengébb, a piros az erősebb dohány. Hüvelyben talán az aktívszenesek szűrik ki leginkább a káros anyagokat.

Dohányboltost kérdezd meg, hogy miből melyik a gyengébb.

Ha nincs jövedelmed, akkor biztos fiatal vagy még, netán tanuló, akkor érdemesebb lenne leszokni róla. Nagyon sokat ártasz magadnak vele. Pár évig ez nem is tűnik fel, de 10-20-30 év alatt nagyon tönkretesz. Inkább sportolj! Kerékpározz, ússz, vagy bármit csinálhatsz, amitől még 70 évesen is egészséges, fiatalos leszel.

2018. ápr. 8. 21:19
 7/10 A kérdező kommentje:

köszönöm, ezzel a válasszal tudok kezdeni valamit legalább. 17 éves vagyok tanulok, tanulás mellett dolgozok de ez csak a cigire elég. Szóval nem élösködök senkin.

Kb 4 naponta veszem a cigit. Most leszek 1 hónap múlva 18. Inkább kipróbálom a töltést, ja meg azt is hallottam, hogy a mentolost megszüntetik.

Próbáltam leszokni, de valamiert nem is akarok. Valami káros szenvedély kell ha már nem piálok, nem iszok, nem drogozok.

2018. ápr. 9. 06:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyengét.
2018. ápr. 9. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugi en 16 vagyok es en is cigizek. Mabi ezust jotolteni, Goloairs es Camel . olcso es finom
2018. ápr. 11. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
vagy a drum is jo. bar en luckit szivok
2018. máj. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!