A snüsszt meddig lehet benttartani, illetve muszáj köpni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 20:11
1/5 anonim válasza:
Ha arra gondolsz mit a foginyednél tartasz az kb.fél óra. Láttam eleget Svédországban. Ez egy régi szokás ott. Nem akarlak elítélni de hogy szoktál rá? Válaszolhatsz privát is.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam rá, de rengeteg helyen hallani, hogy jobb mint a cigi, ezért gondoltam kipróbálom :)
és muszáj kiköpni a nyálamat?
2018. márc. 11. 21:20
3/5 anonim válasza:
Én soha nem próbáltam ki, cigiztem. Mindkettő biztosítja a nikotin éhség csillapítást. Egy idő után kialakul egy u.n. zseb az arcbőr belső felületén ahol snüsszgolyó van. Van kész golyó és van amit neked kell azzá gyúrni. Szerintem szokj le róla, ez is egészségtelen és nem szép látvány egy csomó feketeség a fogak közt.
4/5 anonim válasza:
Szia
Igen, jobb ha kiköpöd a nyálad,mert igy elkerülőd az esetleges rosszullétet. Kezdetben jobb 3-5 percig bent tartani,majd idövel lehet tovább is (8-10 perc).
10 percnél tovább nem ajánlom.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Siberiat ajánlom, de minden márkákból van “dry” fajta is, ami azért jó, mert sem lenyelni, sem kiköpni nem kell. Amit előttem írtak, az az arab rágódohány. Az nagyon alattomos és káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!