Melyik e cigi éri meg, érdemes cserélni? (Ego aio)
Van egy már két éves ego aio-m, én eleaf istcik tc40w-re szeretném szerintetek érdemes? Jobb élményt ad? Íz élményt elsősorban.
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Szívesen segítek, mert én is belecsúsztam rendesen hibákba, ami anyagilag nem mindenkinek kedvező, ez a két dolog ami fontos:
1. Soha ne vegyél liquidet dohányboltba, akár mennyire mondják, hogy jó minőségű!
2. Mennyire gondolkodsz előre.
1. Rendelj online, én nem szoktam keverni, mert nincs időm se kedvem hozzá, inkább veszek (witchcraft - [link] <-most már itt, van még sok jó márka[mindig nézz szét előtte]), idáig csak dohányboltban vettem két teljes éven át, rossz volt hogy kiadtam egy 10est az e-cigarettára és nem volt meg az élmény amit vártam.. konkrétan marta a számat, csípős volt mint a paprika szó szerint, ocsmány íz világú, és ez a 2 év alatt nem szoktam le a sima dohányról, sőt finom íze volt azokhoz képest az égett papírnak. Tegnap előtt jött meg a rendelésem és hát ég ésföld különbséggel a fenti linkről..
2. Ego aio, ez végeredményben kezdő szett de annyira intenzív ízt nem érzek, pedig lecseréltem a dohánybolti liquideket, minőségiekre, sokkal finomabbak, aromásak, (mintha tényleg süti, gyümölcs íze lenne a szádba csak nekem gyenge, nem annyira intenzív), én kicsit bánom hogy ezt vettem ezért keresek újat, ami jobb ízt produkál. Továbbá ha az ego aio merül gyengül a porlasztási képessége, gyengébb a gőz és íz, nem árt sűrűn tölteni, vagy ha töltőről/hálózatról szívod, én így vettem észre.
Egyéb: 0.6 ohmos porlasztó v 1ohmos
Nekem a kis cserélhető része 0.6ossal adta a gyártó eléggé forró volt és fröcskölt.. 1ohm kellemesen meleg és n forrósodik túl az ego és lassabban merül, nem kapar (liquidtől függően, nyílván egy pocsék liquid ami még rájátszik nem csak kapar hanem mar).
Jah dohányboltba szakmai segítségre ne számít max bemész megveszed mint a liquidet mint az ego aio-t a kőbánya kispesti dohányboltba ajánlgattás és sajnos nem arra hallgattam amit olvastam.. Ezek függvényébe dönts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!