Mennyibe kerül egy eldobható e-cigi?
Az egyszer használatos e-cigaretták , vagyis az eldobható e-cigik 200-300-400-500 "slukkosok", 800-2000 forint között mozognak. Amikor behozták, minden második ember kipróbálta, de mostanában nem látom az utcákon...
Google: eldobható e cigi árak (ENTER), első találat.
:-) Szerintem kb, 10 másodpercembe került megkeresni a neten.
"Ezt én is láttam, de tapasztalatokra vagyok kiváncsi."
Akkor miért azt kérdezed, hogy mennyibe kerül? Okos....
Egyszer használatod..... Egyszer vettem én is. Gyorsan lemerült a beépített akksija, a töltet nem fogyott ki belőle. Ízre kb, mint másik e-cigi, füstöl, de nem kapar.
Pár áráért veszel inkább feltölthetőt, hosszabb távon jobban megéri.
Utolsó
Azért kérdeztem, mert arra vagyok kiváncsi, hogy boltban mennyibe kerül, nem rendelni akarom különböző okokból.
Utolsó=DoZso
A "mennyibe kerül" és a "tapasztalatokra vagyok kíváncsi" így már Ok. ((Csak pontos fogalmazás kell, és már repül is a válasz...))
Bemész egybe, megkérdezed. Amennyiben 18 éves elmúltál, vehetsz is.
Én, amit kipróbáltam 2017-ben 1199Ft.- volt, 300 szippantásos, egyszer használatos.
De volt ott 899 Ft-os 200 "slukkos" is (a tulaj jelezte, hogy gyorsan merül annak telepe, már panaszkodtak rá), a többi már újratölthető volt, emlékeim szerint 6000Ft volt a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!