Milyen fajta ízesített cigik vannak? Írjatok márkákat és hozzá árakat is, légyszi! Köszi.
Van a fehér Marlboro: ennek édes egyesek szerint vaniliás ize van, mert plusz dohány van a füstszűrőjébe. 720.-
Vannak mentolosak (zöldek):
-Bond 540.- körül
-Pall Mall 620.- körül
-Multifilter 610.-
Másféle izesitett cigik nagyon nincsenek, max ha bemész egy dohányboltban ott vehetsz külön izesitett dohányt (cseresznyés, vaniliás stb) és tölthetsz belőle cigit magadnak.
ott van a Pina Colada(kókuszos)
és a Surfside(mangós)
mind2 490, de elég édesek, mondjuk én most is surfside-ot vettem:D
finom.
a surfside márkának van már elég sok változata, cuba libre,tequila,pina colada,mango,mohito. 500-600ft között van az áruk én mikor utoljára vettem 490 volt ,azóta már emelték a cigi árát
amúgy magyar cigik:)
Minden idők kedvence:
Thomas Redford (Sunday Fantasy)
Utoljára 890-ért láttam. Viszonylag erős (erősebb mint egy kék Pall Mall), azonban az ízorgia kárpótol érte. Egyfajta vegyes gyümölcsös íze van vanília aromával, tovább teljesen sötétbarna a cigaretta színe, arany gyűrűvel az elején...
Igazán úrias, finom cigaretta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!