Mennyire lehet káros az, ha valaki már 13 évesen elkezd vizipipázni?
"Én már 2 éve pipázok semmi bajom nincs tőle"
Nagy eszed van.
kb 12 éves koromba kezdtem el, nem menőzésb csak kíváncsiságból a haverokkal. Van hogy egy héten 2-4 szer is nyomjuk, de van hogy hetekig egyszer sem.Semmi bajom élek és virulok. Amúgy engedte az osztályfőnök hogy kirándulásra elhozza vagy mi? :O
16/F
hát mitmondjak. Elvonási tüneted az nem lesz tőle az biztos de az biztos ,hogy nem használ de az leginkább a szén miatt. Csövet tisztogasd meg néha mert nekem néha már elég kormos és élvezhetetlenné teszi az egészet.
Amúgy szerintem nincs semmi értelme teljesen cigi ellenes vagyok ez csak arra jó ,hogy összehívd a haverokat és jól érezzétek magatokat. HAvi 4-5 belefér de amúgy én havi 1-2x hívom össze a haverokat pájpolni de am nem kell túlzásba vinni meg ezeket a hülyeségeket csinálni ,hogy ki bírja tovább tüdővel meg ilyenek és semmi bajod nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!