Mit írjak a cigire?
Cigit nem illik ajándékba venni. Annak sem, aki dohányzik.
Ez nagyon béna.
Feketéllik már a tüdő,
Haldokol a sok kis hörgő,
Ajándékom mit most adok neked
Magában rejt húsz koporsószeget.
Nagyon giccs, akár hogyan akarod megmagyarázni a hülyeséget.
Hidd el a wc papir is öröm ha van, mégse viszünk ajándékba.
lehet akkor szerencsésebb lenne neki venni egy szép öngyújtót, akár még gravíroztathatsz is bele.
sajnos magában a kérdésben nem tudok segíteni, szerintem sem a legtutibb ötlet ez, főleg, ha olyanokat írsz rá, amit írtál. akkor már egy különlegesebb cigit vegyél neki, ha mindenképpen cigit akarsz adni.
cigit venni ajándékba? Hát ez elég nevetséges!
Olyan dolgot kéne venni, ami nem elfogyasztható, ami megmarad, de ha már elfogyasztható a dolog, akkor különlegesnek kéne lennie, nem olyannak, amit minden nap fogyaszt az ember. Például egy üveg drága ital az már oké. De egy doboz cigi? Ennyi erővel egy csomag wc papírt is vehetnél neki vagy egy big mac szendvicset.
Ha már dohánytermék, akkor valami márkás szivar mondjuk, amit nem napi szinten szív az ember, vagy mondjuk egy jobbfajta ön gyújtó, mit tudom én zippo vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!