Marlboro romlás, Bond javulás?
Figyelt kérdés
Marlboro uj csomagolásós cigije nagyon silány dohányt tartalmaz, eddig jobb volt.
Bond viszont eddig undoritó volt számomra, most meg kellemes ropi ízt érzek benne. : D
Mitől van ez?
2010. jún. 4. 19:30
1/10 A kérdező kommentje:
Rövid kékmulti is romlott..:(
2010. jún. 4. 19:33
2/10 anonim válasza:
A Marlboro tényleg romlott, de még így is a legjobb...
A Bond továbbra is szar :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem a Bond mindig is jobb volt.
4/10 anonim válasza:
Nem tök mindegy?
Egyik sz.rabb, mint a másik.
5/10 anonim válasza:
megosztok veletek egy titkot egy jo dohányföldön egy évbe legalább 3szor van betakarítás (tehát egy évbe háromszor mennek) és szedik le a dohánylevélt azt kell tudni róla, hogy az első betakarításnál az alső leveleket szedig ebből több van logikusan mivel nagyobb levelek mint a fenntiek ez az olcsóbb dohány mert több van belőlük és ahogy haladnak felfelé ugy drágul a dohány ára mert abból kevesebb van és azt kell tudni róla, hogy még az alsó olcsobb dohányokból több van sokkalta finomabb, lágyabb, kellemesebb, nemesebb ezeket a dohányok megtalálhatók az olcsóbb cigikbe a fenntiek meg silányabb minőségüek és sokkalta drágában vesszük meg mi dohányosok! szóval a drágább cigi sokkalta rosszabb minőségü mint az olcsó és a boltokba az sokkalta drágább :PPPPP ez VICCC amugy ezt onnan tudom, hogy dolgoztam dohány cégnél :P
6/10 anonim válasza:
Malboro...drága és sztem rossz izű...:D
Mutli...az a kedvencem:Dés a bond az egyik legjobb "olcsó" cigi:)LD sem rossz, és az a legolcsóbb szívható cigi:)
7/10 anonim válasza:
Akkor is a Marlboro a legjobb, akárki akármit mond.
Általában az emberek bebeszélik maguknak, hogy rossz az íze, mert nem tudják megfizetni és így mondhatják, h nem az ára miatt nem veszik...
8/10 anonim válasza:
szerintem nem rossz a marbi de nálam a kék kent a nyerő igaz csak kevés helyen lehet kapni :S
9/10 anonim válasza:
malboro romlás, bond javulás, tüdő romlás: [link]
...
10/10 anonim válasza:
Marlbi tényleg romlott eddig rendszeresen azt szívtam. Most áttértem a sárga Szofira. A bond régen is szar volt és most is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!