Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kapar az e-cigim, miért?

Kapar az e-cigim, miért?

Figyelt kérdés
Már utánaolvastam itt-ott, a porlasztót lecseréltem újra feltöltöttem az aksit, a korábban bevált liquidet is újra kipróbáltam, ki is tisztítottam de semmi nem válik be. alig egy hónapja vettem (eGo AIO) eddig nem volt rá panaszom. Tegnap buliba sokat szívtam aztán lassan elromlott az íze, gondoltam azért mert sok gyökér kipróbálta szakszerűtlenül és leégette, de mondom, porlasztócsere se javított.

2018. jan. 1. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Porlasztócserénél cseppentettél a porlasztóba, első slukk előtt szívtad izzítás nélkül? Ezek fontos dolgok, illetve érdemes hagyni legalább 1 órát állni, had szívja meg magát. Az is lehet, hogy nem szívta meg eléggé magát és sikerült leégetned a porlasztót, hagyd állni egy kis időt, utána próbáld meg újra hátha nem kuka a porlasztó.
2018. jan. 1. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Más liquid? Más PG VG arány? Ha magadnak kevert lötyid van akkor érleld, szellőztesd kicsit.
2018. jan. 1. 23:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Csöppentettem, és vártam 10 percet kb ahogy mondták. Persze lehet nem volt elég vagy nemtom. Nem házi a lötyi és már korábban bevált :D mystic juice
2018. jan. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!