8 évesen egy velem egyidős barátnőmmel szívtuk el az első szál cigit kíváncsiságból, de lebuktunk. Már nem emlékszem milyen érzés volt. Az első cigi után le is szoktam, mert a szüleink megígérték, hogy étel helyett cigit fognak csomagolni a suliba.
A második cigit 13 évesen szívtam, aztán 15 éves koromig elég is volt. 15-18 éves korom között cigiztem, utána évekig nem. Most megint cigizek és ott tartok, hogy le kellene tenni. Legutóbb fél évig kívántam még a cigit, utána utáltam a szagát is.
2017. dec. 29. 23:18
2/10 anonim válasza:
17 körül, akkoriban ha jól rémlik kék Bondot vettünk mindig közösen, aztán ahogy vége lett a gimis korszaknak a dohányzásnak is.
Valahogy sose tudott " megfogni ", akkor is inkább csak a hangulat miatt szívtam, szóval letenni annyi elég volt, hogy végeztünk gimivel, aztán vége lett ezeknek a tipikus reggeli meg délutáni bandázásoknak is.
2017. dec. 30. 00:22
3/10 Sutekh válasza:
7 éves voltam mikor kipróbáltam. 1 száll cigi aztán évwkig semmi.
Végül 11 éves korom óta nyomom úgy, hogy azóta már ki is lyukadt tüdőm :D
2017. dec. 30. 06:18
4/10 anonim válasza:
12 évesen próbáltam ki először. A 13 szülinapom előtt kb 2 hónappal. Aztán egy hónap mulva már elfujtam havi 2 dobozzal. Aztán egyre többet. Most heti 2-3 dobozzal szokott elfogyni. Aztán már azon gondolkozok hogy lehet inkább tölteni kéne mert az mégis olcsóbb. Csak azzal az a baj h sokkal könnybben eszrevvennék otthon. Amugy most kb egy éve h cigizek. Első szállal nem volt baj. Nem tüdőztem. Aztán póbálkoztam tüdőzéssel egyre tobbször szítam úgy bele h tüdőre menjen eleinte köhögtem de aztan hozzaszoktam. Kezdeni hát úgy mindegy volt. DE úgy emlákszem kek multi, feher szofi, mentolos winston. Mostanaba kék marlborot szoktam venni kék multit v a mentolosat..Nekem szemely szerint ezek tetszettek legjobban. Fehérrel csak az a baj h nehez meggyujtani és nem tudod mikor eleg a szívásábol(tüdőbe).
2017. dec. 30. 17:17
5/10 anonim válasza:
15 vagyok es kb egy feleve cigizek. Szeretek ragyujtani. Legeloszor is es most is arany Marlborot szivok. En kicsit kohogtem az elsonel de nekem jol esett.
2018. jan. 1. 23:29
6/10 anonim válasza:
14 évesen szívtam az első szálat, kb. egy fél évig nem szívtam aztán vettem egy csomagal magamnak, kb. 15 évesen szoktam rá úgy rendesen
2018. jan. 2. 21:44
7/10 A kérdező kommentje:
Utsó és milyennel kezdted? Néhányan azt elfelejtitek írni. :)
2018. jan. 2. 21:56
8/10 anonim válasza:
Első szálat 12 évesen szívtam, azt hiszem zöld ld volt, utána olyan 2-3 évig semmi. 15 éves lehettem amikor hetente 2-3 dobozt szívtam el, talán szürke dunhill volt.
17 éves koromig cigiztem, aztán rájöttem,hogy jobban szeretem ha nem büdös a szám ezért letettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!