Cigiszagot hogy lehet eltűntetni ruhából?
Ó te jó ég, eszembe juttattad a kamaszkoromat! :D
Nem hiszed el, de én még bulizni is váltás ruhával jártam. Szorosan becsomagolva két nejlonba, egy zsebkendőre parfümöt fújtam és mellétettem. Ha jól be van csomagolva, nem veszi át a cigiszagot, akármilyen füstös helyen jártál is. Aztán, amikor vége lett a bulinak, irány a mosdó, átöltöztem és jószagúan libegtem haza. Az egyetlen probléma télen van, mert akkor a kabátod is füstszagú lesz... abból meg ugye nehezen lehet kettőt vinni. :) De ha viszel magaddal még egy nejlonszatyrot és belezsúfolod, alig lehet majd érezni. A haj meg a bőr az nehezebb. Kézre fertőtlenítő kendő, bármelyik drogériában lehet kapi. A hajadat, ha hosszú, szorosan fogd össze és mielőtt hazaérnél, arra is fújhatsz parfümöt. Száj: rágó. :))
Tudom, hogy irtó bonyolult, de 9 évig (16-25) cigiztem úgy, hogy a szüleim nem tudták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!