Ha 3 hónapja cigizek kaphatok tüdörákot?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja kezdtel el cigizni, de volt hogy 1 hétig nem szívtam, volt hogy napi több szálat. (16 éves lány vagyok). 4 napja eldöntöttem, hogy nem dohányzom többet, és eddig be is tartottam, de egy picit fáj a tüdöm. Lehet, hogy lett valami betegségem? Ès tüdőrák ilyenkor még ugye nem alakulhat ki?2017. dec. 25. 21:50
1/8 anonim válasza:
Kaphatsz, de nem ennyi cigizéstől. Azoknál is kialakul a rák, akik 1 szálat se szívtak el.
2/8 anonim válasza:
Nem alakul ki ilyen könnyen valószínű a lerakódott kátrány okozza ezt a fájdalmat. A tüdő évek mire regenerálódik és akkor sem teljesen de a kátránytól majd kitisztul, ha aggódsz van tüdőszűrés el kell menni. De ilyen fiatalon egy tüdőráknak komplexebb tünetei vannak.
3/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is kapott, soha életében egy szál cigit nem szívott el.
4/8 anonim válasza:
Semmi nem változott, mióta ráírják a cigire, hogy milyen ártalmai vannak. A sok tizenéves ugyanúgy megveszi, mert menő, aztán jönnek a gyk-ra, hogy “1 száll cigitől lehet tüdőrákom?”.
5/8 anonim válasza:
Remélem mihamarabb, mert nincs sok szükség az ilyen gyenge akaratú emberekre.
6/8 anonim válasza:
relatív. Egy szál után sincs kizárva, de valaki egész életében szívja és nem kap. Rizikó, attól izgi.
7/8 anonim válasza:
nem valoszinű, de amúgy meg szerintem simán megfáztál vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!