Hogyan szoktatok le a cigiről?
Elfogyott es nem vettem tobbet. Nem helyettesitettem semmivel.
Olvasd el Alan Carr 'Vegre nem dohanyzom' c. konyvet, google ad pdf linket is ra. Tanulsagos.
Egyről a kettőre, ez a legnehezebb, de szerintem ez a legjobb
Ha csökkented az adagot nem mondasz le a dohányzásról csak a mennyiségéről és általában a levitt 10 db cigi felmegy megint a régi mennyiségre
Szerintem ez egy kicsit hasonlít a diétához, ott is elkell kezdeni mozogni a cukros cola meg a futógép nem igazán lesz eredményes, max nem romlik a helyzet
Tehát a csökkentett cigi a cigimentes életmóddal nem fog passzolni szerintem
Itt mindig elveszel magadtól fokozatosan pár db-ot, de mindig jobban vágysz arra hogy mikor szívhatsz el 1et
Rágó, E-cigi,savanyúcukor, ha esetleg sétálás közben cigiztél gyakran akkor kicsit hosszabb távokhoz egy dobozosüditő iszogatása, a mozdulat vegulis megvan
Egyik napról a másikra..
Egyre jobban kattantam rá, már nem volt elég egy doboz cigi egy napra. Már szégyelltem magam, hogy ilyen szinten beszippantott, úgyhogy egyszer csak elhatároztam, hogy "na most volt elég"
Nem helyettesítettem semmivel, igazából többet ettem, de nem a "mozdulat"miatt, hanem mert jobb lett az étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!