Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tanácsok első cigizéshez?

Tanácsok első cigizéshez?

Figyelt kérdés
Nem kell leszólni,köszi.
2010. jún. 3. 14:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%
LOL! Hány éves vagy drága? 12?
2010. jún. 3. 14:25
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Ne gyújts inkább rá, nekem nagyon nehezen sikerült leszoknom. Ha a letüdőzésre gondolsz, először cigifüst beszív, aztán amikor már a füst a szádban van, hirtelen vegyél nagy levegőt. Gondold meg, inkább ne gyújts rá.
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak leszólni. de azért ne kezd el mert menő.

Ha csak kiakarod próbálni akkor próbáld,de nem a legjobb dolog. Ja és ne valami gagyi román cigit szívjál.

4/24 anonim ***** válasza:
57%
Csak annyit mondok, hogy nem sok mindent bantam meg eletemben, de ha ujrakezdhetnem, soha nem gyujtanek ra. Vannak egyeb "fuggosegeim" is, azokkal elvagyok, de a cigi koltseges es karos es az lett volna a legegyszerubb (igy utolag), ha sose gyujtok ra.... Gondold meg!
2010. jún. 3. 14:27
 5/24 anonim ***** válasza:

Gondold meg! Ha ez lesz az első vegyél minőségi és gyenge cigit! pl: Ezüst Marlboro,

14:27:

én is igy vagyok vele...

2010. jún. 3. 14:35
 6/24 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz nemigen tudok, későbbiekben ha gyomor fájásod lesz, vagy vért köpsz, minél hamarabb menj orvoshoz, mert ismerősöm így halt meg, csak a hasa fájt hónapokig, de mire dokihoz ment, áttétes tüdőrákja volt, 6 hónap alatt elment és a dokik már semmit sem tudtak tenni. :(
2010. jún. 3. 14:36
 7/24 anonim ***** válasza:
61%

Tanács első cigihez?Hm.

Ne legyen soha második cigi...

2010. jún. 3. 14:39
 8/24 anonim ***** válasza:
56%
Öngyilkossághoz ne várjál jó tanácsot.
2010. jún. 3. 14:45
 9/24 anonim ***** válasza:
68%

Próbáld meg úgy elszivni, hogy nem gyujtod meg!

Az igazi királyok is igy tolják!!!

2010. jún. 3. 14:50
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszólni, lebeszélni szeretnélek. Ne keresd magadnak a betegséget, mert a betegség olyan, mint a lottónyeremény: bármikor bejöhet!
2010. jún. 3. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!