Tanácsok első cigizéshez?
Figyelt kérdés
Nem kell leszólni,köszi.2010. jún. 3. 14:19
2/24 anonim válasza:
Ne gyújts inkább rá, nekem nagyon nehezen sikerült leszoknom. Ha a letüdőzésre gondolsz, először cigifüst beszív, aztán amikor már a füst a szádban van, hirtelen vegyél nagy levegőt. Gondold meg, inkább ne gyújts rá.
3/24 anonim válasza:
Nem akarlak leszólni. de azért ne kezd el mert menő.
Ha csak kiakarod próbálni akkor próbáld,de nem a legjobb dolog. Ja és ne valami gagyi román cigit szívjál.
4/24 anonim válasza:
Csak annyit mondok, hogy nem sok mindent bantam meg eletemben, de ha ujrakezdhetnem, soha nem gyujtanek ra. Vannak egyeb "fuggosegeim" is, azokkal elvagyok, de a cigi koltseges es karos es az lett volna a legegyszerubb (igy utolag), ha sose gyujtok ra.... Gondold meg!
5/24 anonim válasza:
Gondold meg! Ha ez lesz az első vegyél minőségi és gyenge cigit! pl: Ezüst Marlboro,
14:27:
én is igy vagyok vele...
6/24 anonim válasza:
Az elsőhöz nemigen tudok, későbbiekben ha gyomor fájásod lesz, vagy vért köpsz, minél hamarabb menj orvoshoz, mert ismerősöm így halt meg, csak a hasa fájt hónapokig, de mire dokihoz ment, áttétes tüdőrákja volt, 6 hónap alatt elment és a dokik már semmit sem tudtak tenni. :(
7/24 anonim válasza:
Tanács első cigihez?Hm.
Ne legyen soha második cigi...
8/24 anonim válasza:
Öngyilkossághoz ne várjál jó tanácsot.
9/24 anonim válasza:
Próbáld meg úgy elszivni, hogy nem gyujtod meg!
Az igazi királyok is igy tolják!!!
10/24 anonim válasza:
Nem leszólni, lebeszélni szeretnélek. Ne keresd magadnak a betegséget, mert a betegség olyan, mint a lottónyeremény: bármikor bejöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!