Alig érzem a dohány ízét vízipipázás közben. Mit csinálok rosszul?
figyelj... szerintem már azt is rosszul teszed h vizipipázol...
xD szóval az én véleményem az haz egészet rosszul csin
nem akarok bunkó lenni, sem beleszólni de inkább ne nagyon csináld ha nem muszály...
kezdő vagyok te gyökér
te mindent tökéletesen csináltál mikor először vízipipáztál?
Én arra tippelek, hogy szimplánszar a dohányod, mondtad hogy kezdő vagy ezért még nem biztos, hogy eléggé ismered a tutit.
Ha haláljó pipázást szeretnél akkor:
vegyél mizo,vagy alfakher dohányt(800ft) és ne sajnáld amikor tömsz
vegyél egy jó kerámiát pl. Vortex,phunnel(min.1600ft) ebből érezhetően jobban jön a füst
vegyél egy mosható csövet(min.2000!!! ->ez nagyon olcsónak számít)
vegyél minimum egy 50milis belga szenet(most akciósan 300ft, amúgy 500ft/10db), de a cocobrico a best
A tömésnek pedig van egy külön eljárása, amit meg lehet tanulni egy kis gyakorlással. Jó persze tömni mindenki tud, de ahogy én csinálom az olyan hogy még a nagy pipások is csak dicsérik. Ha érdekel szívesen megírom csak szólj.
Én arra tippelek, hogy szimplánsz@r a dohányod, mondtad hogy kezdő vagy ezért még nem biztos, hogy eléggé ismered a tutit.
Ha haláljó pipázást szeretnél akkor:
vegyél mizo,vagy alfakher dohányt(800ft) és ne sajnáld amikor tömsz
vegyél egy jó kerámiát pl. Vortex,phunnel(min.1600ft) ebből érezhetően jobban jön a füst
vegyél egy mosható csövet(min.2000!!! ->ez nagyon olcsónak számít)
vegyél minimum egy 50milis belga szenet(most akciósan 300ft, amúgy 500ft/10db), de a cocobrico a best
A tömésnek pedig van egy külön eljárása, amit meg lehet tanulni egy kis gyakorlással. Jó persze tömni mindenki tud, de ahogy én csinálom az olyan hogy még a nagy pipások is csak dicsérik. Ha érdekel szívesen megírom csak szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!