Mennyi idő után káros a szervezetre a snüssz?
Szóval van a snüssz, többen tudják gondolom, hogy mi az. A lényeg az, hogy snüsszöztem és arra gondoltam, hogy kipróbálhatnám nagyobb mennyiségben is, azaz, hogy vegyek magammal egy dobozzal (10-15 darab van benne). Viszont mivel tudom, hogy ez is nikotinos, és káros valamilyen szinten, érdekelne, hogy mennyi idő után lesz már nagyon káros a szervezetre és az hogyan mutatkozik ki. (Mivel egy ideje keresgélek ebben a témában, blogokon, meg orvosoktól olvastam, hogy így-meg úgy káros, ez és az történik. Légyszíves ne idézéseket írjatok ide, hanem esetleg olyanokat írjatok le, amikről hallottatok esetleg és biztos forrás, vagy ehhez hasonlókat.)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Köszi, a lényeget megfogtad, lehet inkább lemondok a vásárlásról. :D
Viszont az még érdekelne, hogy egyébként mennyi idő után fejti ki a hatását. (Mármint ezt úgy értem, hogy gondolom a szájrák nem egyből alakul ki, viszont mennyi használat után kezdhet el kialakulni?)
Nincs ilyen 'biztos' idotartam. Akar honapok alatt is kialakulhat. Szajrak, nyelocso-rak, gyomorrak, ezek kozul barmelyikre eselyed van. Egyik undoritobb halalnem, mint a masik.
Tessek:
Értem, köszönöm a válaszod, ez után tényleg nem kell csinálni.
Az igazat megvallva eddig 6-szor használtam 2-3 hónap alatt. Ettől a mennyiségtől lehet bajom?
Istenem ezt a hozzaallast
Emberek egy szal cigitol se lesz senki rákos. Egy snussztol se...
Viszont szerintem a snussz sokkal egészségesebb mint a cigi. Ha mar masert nem mert legalabb utana ugyanugy letudsz 5 kmert futni mint előtte.
Es nem kell ez a nagy remisztgetes. En azt mondom nyugodtan vedd csak meg azt a dobozt. 3 évig toltam nali rendszeressegel semmi bajom nem lett. De ez egyenfuggo. Valaki nem cigizik mégis tudorakba hal meg....
A snüssztől esetleg száj-avagy gégerákod lehet... Ismétlem lehet és kisebb eséllyel, mint a hagyományos cigerettánál. Tehát ha két sör mellé cigi helyett ezt szopogatod, kevésbe károsítod a szervezeted.
Nincs égésterméke, nem károsítod vele a tüdődet, meg mások tüdejét sem kínzod meg, és még büdös sem leszel.
Az első válaszoló (habár ahogy nézem nem mai kérdés ez) valami nagyon durva nikotin elleni lázadó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!