Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Havonta egy doboz cigaretta...

Havonta egy doboz cigaretta mennyire artalmas 16 evesen? Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Igazabol november eleje ota megy ez, azota elfogyott egy doboz cigi. Egyszeruen annyira felidegesitenek a sulimban a nyomorek tanarok, osztalytarsaim, hogy amikor setalok hazafele es elszivok egy cigit olyan, mintha hirtelen minden problemam megoldodna, megkonnyebbulve erzem magam. Termeszetesen ez nem napi szinten megy, olyan heti haromszor, max negyszer, de jo parszor van amikor egynel tobb szal is elmegy.

Artalmas lenne nagyon havonta egy doboz? Mit tegyek? Szerintetek mar fuggoje vagyok?

2017. dec. 9. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is így kezdtem pár év múlva a havi egy dobozból napi egy doboz cigi lett, 23 évesen pedig kórházba szállítottak tüdővérzéssel. Igen ilyen is van fiatalon
2017. dec. 10. 01:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem ez a havi 1 doboz ártalmas...hanem a 10 év múlva lévő napi egy doboz...azt hiszem mindenki úgy kezdi hogy havi 1 doboz...aztán sitty sutty elrepül 10 év és láncdohányos vagy...később szarabb lesz letenni
2018. ápr. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!