Mi a véleményetek a sima és a 100s Kék Bondról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 18:41
2/9 anonim válasza:
párom azt szivta,túlbüdös...
átszoktattam másra
3/9 anonim válasza:
szürke bondot szivok,a kéktől beteg leszek-.- :D
4/9 anonim válasza:
a 100as gyengébb, de sztem a kék bond a legjobb cigi.
5/9 anonim válasza:
szerintem a bond egy kicsit igénytelen, legalábbis a Multi jobb. 100's Kékmulti kb 100ftal drágább mint a bond, de szerintem kellemesebb az "íze" legalábbis nekem jobban tetszik.
6/9 anonim válasza:
előzőnek(is)
80as kék bondot szívok...100ast is kipróbáltam...de a 80as jobb...a 100as gyorsabban elfogyott...
7/9 anonim válasza:
szerintem is a kék bond a legjobb cigi, és még elég jó árba is van.(bár amikor rászoktam 430 volt, most 540.xD no de mind1.)
..a 100s bond azért nem jó, mert ugyanannyi nikotin van benne mint a 80s-ban és azért drágább kemény 15.-al, mert hosszabb.xD
..amikor kipróbáltam ezt még nem tudtam és csodálkoztam h miért fogyott el olyan hamar.
..szóval kijelenthetem h semmi értelme.(:
...nem mintha amúgy a cigizésnek lenne. 2 éve szoktam rá, és azóta próbálok leszokni, több kevesebb sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!