Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Finom E-liquidet alapot honnan?

Finom E-liquidet alapot honnan?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni nikotinos liquidet e-cigibe. Pár fajtát már próbáltam, de mindegyiknek volt egy kis mellékíze. Van valakinek tapasztalata arról, hogy milyen márkájú alapnak van a legtisztább íze?

2017. nov. 9. 02:30
 1/2 anonim ***** válasza:

A mellékíz az édesítőtőtől, ízfokozótól lehet. Eleinte én is készen vettem a liquideket, de szintén a jobb minőségűeknek is van utóíze egy idő után.

Én magamnak keverem, általában Capella és Luquidhall-os aromákból, és nem teszek bele ízfokozót, csak néha kb. 1-3 csepp édesítőt (30-50 ml csokihoz, mogyoróhoz, édesebb ízekhez)

A Mystic juice aromák nekem borzasztó ragacsos ízt alkottak. Nem ajánlom.

2017. nov. 9. 07:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én gyógyszertárban vettem mentol kristályt a legtisztább íz miatt, de még annak is volt egy kis torokkaparó utóíze.
2017. nov. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!