Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet ebbôl bajom?

Lehet ebbôl bajom?

Figyelt kérdés
Nos nemrégiben jelentkeztem terület védelmi tartalékos katonának, de bolond voltam es aznap mikor felhivtak (azért, hogy 1 hét múlva mennem kell vizsgálatra) berúgtam és a tudtomon kívül egy olyan cigit kaptam amibe fû volt. Amimt éreztem rajta azonnal epdobtam es hanytam egy csomoszor role. 10 percig hatott viszont less less frog teszt is es nagyon felek role hogy fel jelentenek vagy valami. Kiürülhet a szsrvezetembôl egy get alatt ha sok folyadekot iszok ?

#katonaság #vizelet #cannabis #THC #vizelet vizsgálatra
2017. nov. 4. 00:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibakért csak telefonról írtam es angolra van állítva.
2017. nov. 4. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A fűtől állítólag nem is lehet hányni... (Az összes drogfüggő haverom ezt szajkózza szemben az alkohollal, természetesen.)

"A THC további 3-10 napig még kimutatható a vizeletből."

2017. nov. 4. 18:35
 3/3 A kérdező kommentje:

En nem magától a fûtôl hánytam, hanem nagyon megijedtem role hírtelen es inkább hánytam, hogy gyorsan kimenjen belôlem ami sikerült is. Csak ugyebár Ott van az, hogy frog teszt is van es félek nehogy valami bajom legyen belôle.

Amúgy köszönöm válaszodat.

2017. nov. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!