Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Te melyiket vennéd és miért?

Te melyiket vennéd és miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Napi 2 doboz világoskék sophi a jelenlegi cigi adagom, erről váltanék e cigire. Ha esetleg van jobb ötlete valakinek a fenti 4 választás közül, szívesen veszem.

2017. okt. 15. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívtam 2 évig az elektromos cigit. Olcsóbb sokkal. Közepes erősségű(nikotintartalmú/12-es) olajat vegyél bele, 1/3 dohány, 1/3 vanília, 1/3 cherry ízűt tölts bele az ampullába, úgy élvezhető, és finom. Vegyél hozzá tartalék elemet, mert gyorsan lemerül, és akkor már nem olyan jó inni azt az olajat. A 2-est vegyed, és Szloviban van hozzá mindenfajta olaj.
2017. okt. 15. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Eleaf iStick Pico - mod

Kanger subtank mini - tank

Sony 18650 vtc5 vagy vtc6 - akksinak

Subtank mini elèg univerzális, tudod használni egyből tüdős porlasztóval, vagy szájból tüdőbe, de van hozzá RBA fej is, ami szerintem a legegyszerűbb az RBA-k között. nem kell mindig porlasztót venni, csak huzal, vatta kell ès magad felújítod amikor kell, ráadásul kb 2-3 porlasztó árából megvan az 1 èvre a vatta ès a huzal.

Nekem a fenti szett van 2 ève. Ha tetszik valami új kipróbálom, de mindig ehhez tèrek vissza.

Egyszerű, viszonylag pici, nagy kapacitással. Ès az általad linkelt szettektől jobb.

Ha napi 2 doboz cigit szívsz, a 2ml-es tank kicsi lesz. Ès csak cserèlni tudod a porlasztókat.

2017. okt. 16. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. okt. 16. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 3.-ik elhiszem a linket, de erre annyi az esély mint a mobiltelefon robbanásra. És ha azt nézem mennyi esélyem van megdögleni a hagyományos cigitől, és mennyi az e cigitől, akkor inkább maradok ennél.
2017. okt. 16. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Azèrt a Samsungok mostanában sűrübben füstölnek le, mint az ecigik :D
2017. okt. 17. 12:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez is igaz :D Bár újabban az iphone 8-ak is kinyithatósakká válnak töltés közben, igaz nem robbannak.
2017. okt. 17. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pont a Nautilust nem venném, kevés az a 2ml.

A GS Air-t venném, mert arról tudom, hogy jó, bár a Cubox sem rossz.

2017. okt. 17. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!