Smoking fétis? Kinek van ilyen? Mit élveztek benne? Fiúk is játszanak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 19:57
1/3 anonim válasza:
Azt, hogy dohányzik az illető. Egyszerűen jó nézni, ahogy rágyújt, beleszív, elégedetten kifújja, s majd a végén eldobja. Az is tetszik, ahogy szorgalmasan töltik a cigit (már ha nem dobozost szív). Szeretem nézni a dohányzó - és a legalább átlagosan kinéző - lányokat, hölgyeket. :3
Volt egy osztálytársnőm (akinek volt és van barátja), aki mindenképp szerette volna dohányozzak vele legalább egyszer, természetesen igent mondtam. - A kedvéért cigiztem vele, de se azelőtt, se most nem cigizek. Bár ez változhat, ha mondjuk egy dohányzó lánnyal jönnék össze.
21/F
2/3 Wotan1 válasza:
Nekem nagyon bejön a dolog . Hogy mikor és hogy élvezem az 18 karikás . Privibe esetleg megirhatom ha érdekel . 35F
3/3 A kérdező kommentje:
Érdekel!
2017. okt. 2. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!