A szivarka miben különbözik a rendes cigitől?
Hiányoznak a pattintós gyümölcsös cigik, erre alternatívát keresve találtam rá a Winston erdei gyümölcsös szivarkájára. Utánaérdeklődtem egy trafikos eladótól, hogy ez miben más, de sajnos nem tudta, csak annyit mondott, hogy büdösebb mint a sima cigi, és jobban megragad a ruhákban, a bőrön a füstszag.
Ez valóban így van?
Illetve miben más még? Erősebb? Ízre olyan, mint a cigi?
Erős, ízre pedig olyan szivar ízű :D ki kell próbálni, nem lehet ezt így szavakban.
Nekem nő létemre nagyon bejött az íze, de sajnos olyan erős, hogy felkellett hagynom vele. Rothmanst próbáltam, kiváló, első osztályú (nem ízesített).
Meg kell különböztetni a 300ftos fecskét és a 2-3-4000 forintos minőségi szivarkákat.
Az előbbi tényleg gagyi, kb hulladék kategória. Büdös,összeesik a filter,rossz az íze.
Viszont mondjuk egy Cohiba mini szivarka 100%, hogy jobb dohányból készül, mint az összes bolti cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!