Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigaretta - melyiket ajánlod...

E-cigaretta - melyiket ajánlod? Azok ne írjanak, akik nem e-cigiznek.

Figyelt kérdés

A párommal most készülünk beruházni e-cigi készletbe. Napi 1 dobozzal szívunk (én kék viceroyt, ő meg töltött cigit /piros dohánnyal/). Rendeltünk egy próbacsomagot, hát az nem jött be, úgyhogy most kicsit vesztettünk a lelkesedésből.

Nem szeretnénk mellényúlni, ha már egy egész készletet veszünk. Szóval kinek-melyik vált be? Lehetőleg ne legyen túl drága. Előre is köszönjük a válaszokat ;)

2010. máj. 27. 06:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

08:10

Ezt a fórumot már én is megtaláltam és tudom, hogy a janty sticket dícsérik a legjobban. DE úgy látom, hogy itt senki nem e-cigizik :) Szuper!

De az is lehet, hogy én tettem fel rosszul a kérdést, úgyhogy helyesbítek:

- Milyen e-cigit szívsz?

- Mennyiért és hol vetted?

- Mennyire vagy vele megelégedve?

A kérdések, amikre nem várok választ:

- Az ismerősöd milyen e-cigit szív?

- Hogyan használod a ctrl v+ctrl c-t?

- Mi a véleményed a normál cigikről?

- Hány éves a norvég király?

:D

2010. máj. 27. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Az eddigi kommentekből megállapítom, hogy az e-cigi egészséges. Aki eddig a nevetéstől is majd megfulladt, most felrohan az ötödikre, ha kell, ha nem.

A legközelebbi találmány az e-alkohol lenne. Én még azt is megvárom. Mellesleg én valódi cigarettáztam. És 2006 márciusában egy ragyogó napon 4 db. tolószékes ember haladt el mellettem, teljesen lábak nélkül. No, erre a látványra elnyomtam a cigimet, és azóta nem szívok. Előbb jut eszembe a négy ember ( három férfi, egy nő), mint a cigaretta. És azóta tényleg felfutok a hatodikra is. :))

2010. máj. 30. 22:57
 13/18 Gravity01 válasza:

Én két hete próbálgatom és igen vegyesek a tapasztalataim.

Az ötlet az jó, de műszaki paramétereikben rendre nem hozzák a papír formát, értem ez alatt hogy én úgy vettem, 1akku 1tartály, ami meg felel egy doboz hagyományos ciginek = 1nap a valóságban inkább fél nap. Vettem 10 patront is hozzá, abból kb 3 db "füstölt meg felelően= igen nagy a gyári szórás.

Én eddig ragaszkodtam hagyományos cigi formájú e-cigihez, bár fórumokon mindenki meg próbált le beszélni róla, hogy az igazi élmény az a "pedrive" formájú e-cigi.

Most van két akkum, kipróbálok egy pár utántöltő folyadékot - az egyiknek az íze jó de nem füstöl a másiknál meg pont fordítva - aztán majd meg látjuk

2010. szept. 30. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kívánok offolni, hanem pár dolgot megosztani veled , hogy olyan ecigit sikerüljön venned , ami tényleg jó és sikeresen átállj rá vagy legalább jelentősen csökkentsd a normál cigaretta fogyasztásod.

Nem vagyok kereskedő, nem kívánok senkit sem reklámozni, személyes kutatásom és tapasztalatom eredményét kívánom megosztani csak.

8 évig dohányoztam, napi 1 doboz light cigarettát ( kék pall mall, kék bond ilyenek) , 1 hete sikerült teljesen átállni az e cigire, tehát még nem vagyok túl tapasztalt, de amit átéltem az mindenképpen tanulságos. ( 2-3 szor próbálam meg átállni most sikerült úgy néz ki. )

1. próbacsomag egy határ szar.

2. olyan nincs hogy a kicsi e cigaretta, aminek a formálya olyan mint a cigi jó lenne.

Miért? 2 dolog határozza meg szerintem egy ecigi minőségét és elsősorban használatát.

1. Az atomizátor 2. az akkumulátor.

1. Atomizátorok között próbáltam az 510-est . gyenge és szar, az integrált 510-est, kicsit jobb de könnyen tönkremegy. Jelenleg egy Janty Stick V3-at használok, Joye 302-es sel. eddig ez a legjobb. kelleme mennyiségű füst, jó aroma nekem eddig ez a tuti.

2. Akkukapacitás, olyan nincsen , hogy kicsi akku nagy teljesítmény, minél nagyobb annál jobb. Lényeges lehet, hogyha számítógép előtt dolgozol , akkor töltés közben is tudjad szívni. ( Gyakorlatilag egyedül a Janty Stick V3 tudja ezt)

A liquidnek a trutyinak amit beletolsz kismillió változata van, rohadtul nem cigaretta ízű, ha így indulsz neki az átállásnak akkor nagyot fogsz csalódni. nekem eddig az mellow dew pall mall jött be a legjobban várok most egy készlet usa liquidet is, majd kiderül... írok ha ki lett próbálva.( és ha érdekel)

párod már nagyobbv kihívás mivel ha ilyen cigit szív akkor marha sokat dohányzik, neki nehezebb lesz átállnia.

Van viszont egy baromi nagy gond , olyan hogy ne legyen túl drága nem létezik.

Egy használható készlet 20-30 ezer forintra rúg, de ha tényleg átálltok iszonyat pénzeket lehet megtakarítani, napi egy kék viceroy= havi cirka 17000 forint... elég hamar elkezd az ecigi visszacsengetni.

Nos akkor ha tényleg nem akarsz mellényúlni akkor.

( írok boltokat is, meg eladókat is akikkel üzleteltem... a végén)

1. Megoldás: Silver Bullett

[link]

-20000 huf, ehhez még kell venned kazánt lötyit meg egy rakat patront.

kazán : legalább 2-3 at indulásnak, Joye 302

[link]

vagy dse 801 [link]

állítólag a dse 801 jobb ,mint a 302 nem tudom, ki fogom próbálni.

A patron cirka 150 huf / db legalább vegyetek fejenként 10-15 öt.

Lötyi: én itt vettem :

[link]

Marlboro , kegyetlen szar, Camel édeskés nem rossz, Pall Mall kicsit édeskés nekem eddig ez a legtutibb, Premium , nagyon nem jó, eddig ezeket próbáltam, de itt vehettek mintát is, csak azzal az a baj hogy íz miatt 1 minta 1 patron és az atomizátort is ki kell mosni hogy jó legyen. A keveredő ízek katasztrófák.

Innen várok löttyöt: [link]

real onet, meg a többiből dohányízeket,

de ezt nektek kell kitapasztalni , és eldönteni :(, ebben nem tudok segíten melyik melyik jó melyik rossz , egyéni ízlés válogatja, alapvetően tartózkodjatok a nem dohányízesítéstől, de a többi is inkább édeskés szivaros ízű , eleinte nem helyettesíti a cigit , 3-4 nap minimum kell az átálláshoz.

A silver bullett lényeges előnye a nagy akkukapacitás, ( rohadtul idegesítő hogy folyton cserélgeted a töltőt... )

ámde szarul néz ki illetve hatalmas. De jó!

Janty V3 nekem eddig bejött kicsit olcsóbb :

[link]

Kívánok vásárolni silvert is a közeljövőben, ha meglesz és érdekel akkor majd írok róla.

Összefoglalva a leírtakat.

1. Ne keress olcsó terméket mert lehet hogy 8-9 ezerért is kapsz csomagot, de valszeg csak csalódás lesz, és azaz igazi pénzkidobás.

2. Nagy vagy menet közben is tölthető aksija legyen nagy patronnal/jó kazánnal. ( Joye 302 vagy DSE 801 ) Ennek a Janty Stick V3 vagy a Silver Bullett felel meg.

3. Találkoztam még a greentechhel is [link]

nem tudok véleményezni.

Sok helyen sokféle terméket hirdetnek árulnak különböző neveken , de általában mind ugyan az.

Remélem segítettem az írásommal, és megkönnyítettem a választást, ha igen vagy nem akkor dobjatok majd egy emailtválaszt. Illetve ha felmerülne kérdés akkor szívesen válaszolok,

Üdv

Dante

2010. dec. 11. 11:16
 15/18 rrenike23 válasza:
Lehet, hogy már nem aktuális a téma, de én is leírom a tapasztalataimat.Én csak 2 hete szívok ilyen cigarettát.Először a párom próbálta ki, majd meglátjuk, hogy nekem is beválik-e.Mi a legolcsóbbat vettük, nem vagyunk nagyon tehetősek 10000-ekért próbálgatni, és először csak egyet.2500-ftért rendeltük.Előtte mi is dohányt töltöttünk.Büdös volt, drága volt...A legerősebb marlboro patronnal kérte, neki bevált, rá sem gyújtott azóta.Tetszett, jó volt a füstje, nekem erős volt, rendeltem magamnak is, közepes patronnal.Közben az ünnepek alatt voltak gubancok, kellett vennem itt helyben, mert neki elfogyott a patronja, uh akkor vett nekem cigit, ahhoz kapott patron.Nekem a közepes nagyon bevált.Én nagyon szeretek cigizni, nem is a cigi, hanem az hiányzott, hogy valami legyen a kezemben.Nekem is nagyon bevált, rendes cigi íze volt.Nem gondoltam volna, h fél napot is kibírok cigi nélkül.!!!!!Most van 4 aksim, és 2 db atomizátor, amit leírok, hogy miért:Elfogyotta patronunk, kimentünk a helyi piacra, és vettünk.Beraktam a cigibe :) és szabályosan ráégett a atomizátorban lévő kis fűtőszálra.Kuka.Párom azt mondta, biztos ugy szívtam, mint az állat.Elővettem egy másikat, volt még "rendes" patronom, megint nem volt semmi gond.Hát mondom megint kipróbálom, (egyébként WB-s volt), megint ugyanugy jártam.Undorító égett műanyag íze volt, és hiába tettem bele jó patront, már annak is olyan íze maradt, kuka.Ugyhogy nem bizti, hogy az olcsó szar, majd megmondom mikor megy tönkre.Van 4 aksink, egy nap egyszer cserélni kell, de eddig meg vagyok vele elégedve.Most olyan helyről rendeltem patront, ahonnan eddig is jót kaptam, remélem ez is jó lesz.Nekem enyi a tapasztalatom.Az aksi amugy azt hiszem 800 ft.De, ha 2 havonta veszek egy egy 2 szálas készletet, még akkor is jobban megérni.Mind talán egészségileg, mind pénzileg.Az atomizátor meg 590 Ft.Ha megyek valahova, nem nagy dolog egy pót aksit magammal vinni, és nem nehéz kicsrélni.Ha a cigiel spórolni akarunk, spóroljunk ezzel is.Régen a töltött cigi is ciki volt, most meg teljesen normális.Majd ehhez is hozzászokik az emberiség.
2012. jan. 3. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én ezt javaslom :NGP-ecigi

Magyar termék a legjobb !Felújítható keress rá.Önmagáé beszél és ennek nem kell reklám.Nézd meg a videóit.

[link]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-rh5t..

2012. febr. 25. 09:32
 17/18 anonim válasza:

szia én ezt haználom:EGO-K 650

viszonylag nem volt sok érte ( [link] )

napi majd 60 szálat szívtam a töltöttből de erre ráálva már nemszívom az analogot és egy 10ml-leves elég öt napig.

2012. aug. 12. 19:14
 18/18 anonim válasza:

Helló.

Nem tudom aktuális-e még.. Az NGP valóban jónak látszik,de szerintem nem kezdő e cigarettázóknak való. Én 900mha akku kapacítású EGO készletet használtam. Nekem bevált, rengeteg féle kazán/patron használható hozzá. Nálam kb.: Három napot bírt egy töltéssel. Megbízható,strapabíró. A cigi mérethez hasonló nagyságúakat és azokat amikhez csak előre töltött patront lehet venni, nem ajánlom. Mert semmit sem érnek. Hamar lemerülnek, és alig van "füstjük". 15 évi cigizés után szoktam le az EGO készlettel. Már hat éve nem dohányzok. Az elektromos cigit se használom már három éve. Vagyis teljes a siker.

2015. jan. 9. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!