Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13 éves vagyok és cigizek....

13 éves vagyok és cigizek. Hogy titkolhatnám el apu elött?

Figyelt kérdés

anyu tudja de apu nem. ma apa azt mondta hogy "remélem nem cigizel,mert nagyon füst szagod van"pedig nem is cigiztem.mit csináljak hogy ne bukjak le??

és lécci ne oktassatok ki

2008. okt. 20. 17:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Én is 13 vagyok és sosem cigiztem,és nem is fogok!!! Heti 5 edzéssel sportolok (kosár) , és egészségesen élek. Szép sport, vagy művészeti illetve iskolai érdemekkel sokkal menőbb leszel...
2008. nov. 1. 09:57
 12/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem hiszem hogy leszidással el lehet érni hogy valaki ne dohányozzon. Ha annyira kell cigizni, akkor mielőtt hazamész előtte két órával ne dohányozz. És előtte sem sokat, mert aki láncdohányos, az mindegy mennyi ideig nem szív.

Amúgy tényleg nem egészséges ilyen fiatal korban rászokni, mert nagy valószínűséggel 20 éves korodra már közel fogsz járni a 2-3 dobozhoz. Nem akarom ecsetelni milyen szövődmények lehetnek, jó lenne, ha te néznél utána.

Sajnos trendi a fiatalok körében a dohányzás, úgy gondolom, hogy nem megfelelő baráti társaságot találtál. És nem feltétlenül benned van a hiba, egyszerűen gyenge voltál, vagy pedig "tökös"nek akartál tűnni. Persze az utóbbi most már tudjuk nem a cigaretta függvénye. Én most az "tökös" fiatalt úgy nevezném: értelmes és józan emberi lény, akit a szülei megfelelően tájékoztatnak, tiltások nélkül. Szinte biztos vagyok benne, hogy csak ennyi szülői "tudást" kapsz erről: Nehogy cigizz, mert egészségtelen! Meg ne tudjam hogy dohányzol... Meg ilyesmik.

Hááát, kívánom neked, hogy még időben jöjj rá, hogy nem biztos hogy jó úton haladsz.

Minden jót kívánok!

2008. nov. 4. 21:27
 13/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm utolsó hozzá szólo.megfogadom a tanácsodat
2008. nov. 5. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, probaltam
2008. nov. 15. 22:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy kisfiu odaállt az apja elé és azt mondta:

Apu vegyél nekem egy doboz cigarettát,mert ki akarom probálni hogy milyen.Az apa elcsodálkozott a gyerek őszinteségén,elgondolkodott.Ha ö nem vesz neki ugyis megszerzi magának és kiprobálja.Vett tehát egy doboz cigit,és megkínálta a fiát.Az rágyújtott,és az elsö slukknál majdnem kiköpte a tüdejét,ugy köhögött.

Azt mondta az apjának:köszönöm apa,most már tudom hogy miért nem szabad dohányozni,nyugodt lehetsz,soha többé nem fogok rágyújtani.-Nos ehez inteligenciára van szükség-

2008. nov. 17. 10:37
 16/23 A kérdező kommentje:
de engem olyannal nem áldot meg a jóisten
2008. nov. 21. 18:43
 17/23 anonim ***** válasza:
43%
hát ez.. én is 13 éves "kislány"vok és dohányzok 11 évesen próbáltam ki miután többször és le is tüdőztem hát nem tudtam letenni.öhm..ha lány vagy akkor parfüm /dezodor nem feltűnő.nekem apum is tudja de ugy tudja h néha meg anyu is. hmm ha érzed magadon is akkor érződik különben cigi után ha hazamész menj el wcre utána 2x moss kezet ne szilárd szappannal, mert attol csak jobban.. hanem vmi illatos folyékonnyal.. és a szádon is érződik egyél meg egy csokit, cukrot,rágót vagy valamit vegyél a szádba. remélem tudtam segíteni.
2008. nov. 27. 19:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után,(ami nem túl hoszú) nem fogod tudni eltikolni, mivel a dohány aromaanyagai elraktározódnak a zsírszövetekben, ezért olyan förtelmesen büdösek a masszív dohányosok fürdés és fogmosás után is!

Egy módon nem buksz le: úgy, ha azonnal felhagysz vele, és megkéred anyud, hogy ne áruljon be a jövőben sem!

2008. dec. 6. 23:04
 19/23 anonim válasza:
rágó, parfüm, spré
2009. febr. 22. 02:33
 20/23 Mondeo válasza:
Én így szoktam: az utolsó cigi és a hazaérkezés között van legalább egy fél óra...ez alatt szellőzik egy kcisit a ruhád meg a kezeden si kevésbé érezni. Utána keresek egy fenyőfa vagy tuja nem tudom melyik,a melyinek nem tűlevele van és arról letörök egy ágat, azzal átdörzsölöm a kezem és jó illata lesz. Otthon ha megérzik azt mondod cigis társaságban voltál. Nekem eddig mindig bejött, de a szüleid se hülyék, ha minden nap eljátszod, rá fognka jönni, hogy dekkelsz.
2010. márc. 23. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!