Mitől lehet ez?
Amikor először szívtam el egy szálat (egyik leggyengébb fajta), akkor utána egy hétig fájt a jobb oldalam, minden ki- és belégzés fájdalmas volt, kicsit olyan volt, mintha összezsugorodott volna a tüdőm, és nem jut elegendő oxigén a tüdőmbe. Aludni sem tudtam. Persze nem akartam elhinni, hogy ez okozza, hiszen életemben egy szál cigit szívtam el, attól csak nem lesz bajom. Orvosnál is voltam, aki azt mondta, ott azt mondták, hogy tiszta a tüdőm, és valószínűleg csak becsípődött egy ideg.
Aztán ma, pár héttel ezután megint szívtam egy szálat, és megint fellépett ez a szorító érzés a tüdőmben.
Pedig nem is tüdőztem le egyszer sem, és kizárt, hogy megint becsípődött volna egy ideg, szóval nem értem, mitől lehet ez? Létezik az, hogy allergiás vagyok valamire, ami a cigiben van? Vagy csak nincs hozzá szokva a szervezetem a dohányfüsthöz, és ezért így reagál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!