Djarum Black cigi mennyibe kerül most?
Tényleg megszűnt?
Mert az tudom, hogy kisebb boltokban nem lehetett kapni, de akkor most a nagy dohányboltokból is eltűnt?
Ha megszűnt,akkor bizony sehol se lehet kapni..
Van helyette Djarum szivarka.
Sajnos megszűnt, már nem kapható Magyarországon. Csak szivarka van, 10db-os füstszűrős 750 ft nálunk. Egy dobozzal vettem kíváncsiságból - egyébként nem szoktam szivarkát szívni. Teljesen más élmény, de ez nyilván abból adódik, hogy szivarka. Az aromája hasonló, szegfűszeges, fűszeres, de azért elsőre furcsa, meg kell szokni, ha amúgy nem szivarkázik\szivarozik az ember... Hosszabban tart, hiányzik a "papír íze" és nem igazán érdemes letüdőzni, bár lehet, de aki gyenge cigikhez szokott annak bizony baromi erős lehet letüdőzve! Szóval elvileg nem szabad, de igazából le lehet... Nem tudom nikotint mennyit tartalmazhat, de nekem tart annyit mint egy 19-20 szálas doboz cigi, kevesebbet kívánok vagy inkább úgy mondanám, hogy tovább tart míg újra rá akarok gyújtani.
A cigire visszatérve a többi ízesítettel együtt (kivétel pár mentolos) már ez sem kapható a dohányboltokban, azt viszont nem tudom, hogy neten esetleg rendelhető-e, vagy valamelyik szomszédos országban kapható-e, mennyiért, és be lehet-e hozni. Ezeknek esetleg érdemes lehet utána járni, de mivel én egyébként is csak max. évi 2-3 dobozzal vettem egy kis változatosságnak, ezért nekem annyira nem volt fontos, hogy részletesebben utána járjak.
Egy másik kérdésnél ezt a linket javasolják
Én innen nem rendeltem még, szóval ajánlani nem tudom, csak utamba akadt olvasgatás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!