Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ennyire olcsó a cigi?

Miért ennyire olcsó a cigi?

Figyelt kérdés

A dohányosok úgy sem tudnak nélküle élni, kétszer, háromszor ennyit is fizetnének érte.

Egyuttal a cigicsemépészést is sokkal komolyabban kellene bűntetni.

2017. aug. 20. 18:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Nyugat-Európában 2000-3000-től kezdődnek a cigi árak. Ahhoz képest elég olcsó.
2017. aug. 21. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Olcsó?! :-D Kábé tíz éve cigizek, kicsit több, akkor öt-hatszáz körül volt éveken át egy doboz multi. Aztán egyszer csak egy öt éve hirtelen hétszáz lett, aztán ezer, most meg majdnem ezer kettő. Nem keresek rosszul, ezt a havi húsz-harmincat még simán kifizetem, de nyolcvanat vagy százat már nekem is necces lenne. Amúgy meg had cigizzek már, az én pénzem, arra költöm, amire akarom :-D
2017. aug. 27. 20:01
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
9es,nagyon adom, jöjjön a Nemzeti Fűbolt!
2022. jún. 22. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

13: több értelme lenne, mint ennek a ma bejelentett müzliadónak meg édesítőszeres üdítőadónak. El lehet bohóckodni ilyen szarságokkal pár hónapig, de szerintem már a főnök is látja hogy egyszerűbb füvet árulni a népének. Talán már vetik is.

Nem marihuánának fogják hívni, hanem valamelyik főispán kitalál majd neki egy jobb nevet, pusztai kender vagy hasonló. Onnantól nem libsi ármány, hanem szittya hungarikum lesz azt csá.

2022. jún. 22. 23:18
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Sokan leszoktak az ára miatt. Szerintem tovább kéne emelni.
2022. jún. 23. 11:27
 16/20 A kérdező kommentje:

Remélem is, hogy tovább emelik.

Bár mondjuk én attól tartok, hogy a függők átállnak másra, amelyett, hogy egészségesebben éljenek.

2022. jún. 23. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Én mondjuk beépítenék egy egeszségügyet támogató %ot ami megy a tüdő, szív és érrendszeri ágazat számára.
2022. jún. 23. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Én levinném az árát a 22-23 évvel ezelőtti szintre, (anno 200 forint volt a Multifilter, annyival kezdtem.) Így több maradna másra.
2022. szept. 20. 16:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A fiataloknak sokkal vonzóbbak az ilyen elf bar meg vape pen dolgok, mert édesek, egy slukk után elrejthetőek, és nincs az a tipikus cigiszag.

Tipikus dohányosból kevesebb lesz, de a függőség marad.

2022. okt. 2. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Igazából a cigiben alig van valami, egy kis papír, vatta meg a növény ami megél bárhol.

Szóval nem, maga a termék sz@rér-hugyér összeállítható, pláne ipari szinten.

Az ár nagy része haszon a dohánycégnek meg adó.

Azért fogadják el az emberek, hogy drága mert megszokták, hogy ez viszonylag sok pénz.

De ha nem lenne rajta monopólium meg zárjegy, 100-200 forintból kijönne.

2022. okt. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!