Lucky Strike Flow?
Figyelt kérdés
Erről a fajta cigiről szeretnék véleményeket kérni!
Hogy finom-e meg megéri meg venni?
Milyen féle szűrője van mert azt reklámozák a dobozán is.
2017. aug. 19. 17:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó íze van, egyszer szívtam ilyet, mert megkínáltak, viszont az nem tetszik benne, hogy nagyon keményre volt töltve és sok idő elszívni:D
Sportszűrős, aminek semmi érdekessége sincsen, régen a katonáknak volt ilyen szűrős cigijük.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát egy nem rossz cigi :D De az nembaj ha sok idő elszivni ;)
2017. aug. 19. 17:51
3/5 anonim válasza:
Kék luckyhoz hasonló, tehát nem rossz cigi. Benne van az a tipikus "lucky" (pörkölt angolul toasted) íz. Én a slim kivitelt ajánlom inkább, az olyan mint a marlboro touch.
4/5 anonim válasza:
Nekem bejött,azóta ha nem mentolosat szivtam akkor csak ilyet. Jó ize van de nem karcol mint a kék lucky.
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval megéri kiprobállni?
2017. aug. 20. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!