Sárga PallMall, KékMulti vagy Sárga Camel?
Melyik ezek közül a jobb? (Ha lehet így kérdezni). Azt tudom h a sárgák azok erősebbek, mint a kék. Azt is olvastam h a sárga pall mallnak nincs olyan büdös szaga és kellemesebb, bár tudom h ez ember függő.
Azt is hallottam h a camel is jó csak az károsabb, de ebben nem vagyok biztos.
Nem vagyok lánc dohányos, de már szívtam korábban, ha nem is rendeszeresen, de gyakran. Csak alkalomadtán szívnám mikor elmegyünk a barátokkal piálni péntek este.
21/L
(Hülyeségekkel, lebeszélésekkel kíméljetek! :) )
Most a saját véleményed mondom el! Biztos hogy más mást ír rá :D
1.:Sárga PallMall na hát az egy olyan cigi amit haggyjunk mert nagyon rossz...
2.:Kék Multifilter az elég jó olyan liteos enyhe erősség.
3.:Sárga Camel az egyik legerősebb cigaretta :D
Hogyha összegezni kéne akkor tutti Camel :)
Remélem segithettem 17F
Ha a sárga alatt a narancs Pall Mall-t érted, akkor olyat időnként szokott szívni az ikertesóm is, meg anyu is. Én alapból nem szeretem annyira a gyenge cigiket, ha már cigizel, akkor érezd is :-D De a narancs Pall Mall-nek még az íze sem jó sztem. A sárga Camel baromi erős, de nekem nem ízlik annyira. Piros multit szívok, vagy néha kéket, esetleg kék LD-t. Időnként veszek piros marbit vagy piros Pall Mall-t, de azokat tényleg ritkán.
De amúgy a multi szerintem a legjobb cigi mind közül, az egész család multis :-D (Anya sárga, tesóm sárga, húgom kék vagy piros, én meg piros vagy kék :-D)
25/N
Köszönöm a válaszokat!
Végül Kék Multit vettem. Nem rossz de szerintem kipróbálom a sárgát belőle mert eléggé fejbe üt mikor szívom. Bár ezen nem lepődök meg hisz nem vagyok egy láncdohányos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!