Cigit lehet online rendelni? Van aki már rendelt? Honnan?
Lehet. Én még nem rendeltem, de találkoztam már itt ezen az oldalon olyannal, aki igen. Ő ezt az oldalt ajánlotta nekem: [link]
De egyébként google-ban rákeresve úgy látom, hogy elég sok lehetőség van.
Ne privátba irjatok.
Igen sok oldal van, csak nem tudom, hogy meg lehet e ezekben bízni, éd reméltem lesz valaki személyes tapasztalattal.
Hello, csak nem rólam beszéltek? Mert én renedeltem arról az oldalról és ajánlottam is azt. :)
Teljesen megbízhatsz bennük. Másfél hónapja renedeltem tőlük az USA-ból 3 kartonnal (mert az a minimális mennyiség) és nem volt semmilyen gond. Velem nagyon kedvesek voltak.
Egyébként előtte nem árt téjokozódni (Google), mert cigit rendelni online new (teljesen) legális. Ugyanis sem a USPS, sem a Magyar posta elvileg nem szállíthat cigit.
Éppen ezért nekem helyes kis álcázott csomagbam küldték, ami a vámon minden gond nélkül 1 nap alatt átment, és másnap már hozta is a posta.
Nekem nagyon megérte, habár NEM volt olcsó... :)
És hány nap alatt jön meg?
Drágább?
Nos...
Hozzám 5 nap alatt ért ide Chicago-ból, ami nagyon gyorsnak szamít.
És igen, sokkal drágább mint az itteniek, de még így is nagyon megérte nekem.
Egyébként nem elfelejteni, hogy az árban benne van a szállítás is, ami szintén nem olcsó. Nekem például $58 volt.
Végezetül...Hát igen, nyilvánvalóan nem a magyar átlag ember pénztárcájához vannak igazítva az árak, de sokan megengedhetik maguknak. (mert nagyon sok megrendelés van az oldalon)
Nagyon egyszerű...
Ilyen jó minőségű cigiket itt nem lehet kapni!
Már nagyon rég óta ki akartam próbálni őket, és nem csalódtam :)
Biztosan fogok még venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!