Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipa vs E-cigi. Melyik nyer?

Vizipipa vs E-cigi. Melyik nyer?

Figyelt kérdés
Melyik a károsabb? (az e-liquid-et vegyük most úgy hogy 0mg-os nikotintartalmú) És miért? (érveljetek is!)

2017. aug. 8. 23:23
 1/6 anonim válasza:
0%
Az e-cigi karosabb mint a rendes cigi
2017. aug. 8. 23:36
 2/6 A kérdező kommentje:
miért is?
2017. aug. 9. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ecigi 97%-kal egèszsègesebb a sima ciginèl.

Nem a nikotin a káros a hagyományos cigiben.

Mivel vizipipát sosem próbáltam, ezèrt abban nem tudok èrdemben válszolni, hogy melyik az egèszsègesebb a kettő között.

Az ecigi kisebb helyet foglal, könnyebben cipelhető, ès ha megfelelő típust választasz, normális keretek között használod, nem 100watton, akkor nincs gond.

2017. aug. 9. 03:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszinten vannak. Az e-cigi annyival jobb, hogy hordozható (tudom, van hordozható vizipipa is), meg nem kell kínlódni a szén begyújtásával. Ízek terén szintén az e-cigi nyert, mivel jól több féle íz van, mint a vizipipánál a kavicsból vagy dohányból.
2017. aug. 9. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindkettőt imádom, sokkal jobban pártolom mindkettőt, mint a rendes cigit.

Mint előttem írták az ecigi 97%-kal egèszsègesebb a normál cigarettánnál, ugyanis az maximum nikotint tartalmaz ami káros ugyan, de nem rákkeltő. Az ecigaretta semmilyen rákkeltő anyagot nem tartalmaz, illetve, ha lerakódna a tűdődben valami a gőzèből az 3-5 órán belül távozik.

A vízipipa dohánnyal mondjuk kevèsbè károsabb, tudtommal a rendes ciginèl, de több nikotint szívsz be vele.

Ha csak kővel szívod az is káros minimálisan, mert kátrányt így is juttatsz a szervezetedben

Talán az ecigit pártolom jobban, mert azt könnyebben magaddal viszed mindenhova, a nagyobb vízipipával ellentètben.

2017. aug. 9. 12:01
 6/6 anonim válasza:
Én saját kezűleg keszitem bele a liquidet(novenyi glicerin, es propilen glikol+ egy kis aroma),utana nezhetsz egyik anyag sem mergezo, novenyi glicerint az emberi szervezet is termeli, a propilen glikolt pedig aromak kiemelesehez hasznaljak pl ragokban.
2017. aug. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!