Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire káros a cigi?

Mennyire káros a cigi?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem vagyok otthon témában. Az érdekelne hogy ha napi nagyjabol 5-7 szálat szivok ÁTLAGBAN milyen hamar lesz tudorákom, vagy más bajom tole? Tudom hogy minden ember más. 15 éves vagyok, fiu, egészségileg rendben vagyok. Kérlek a kérdésre válaszoljatok, és ne lebeszelni probaljatok vagy hasonlok

2017. aug. 7. 23:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg dohány erossége számit-e valamit? Vagy inkabb csak fuggoség erosségében játszik szerepet?
2017. aug. 7. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy bírod szívni azt a szart? Én még a szagától is rosszul vagyok. Na de, ugyanolyan hamar lesz/lenne bajod, ha többet szívnál amennyiben naponta szívsz. De a te dolgod, hogyan károsítod a szervezeted nem véletlenül vannak a dobozokon figyelmeztetések.
2017. aug. 8. 00:11
 3/9 TR75 ***** válasza:

Kinél mennyi idő.

Lehet, hogy 35-40 évesen halsz bele a tüdőrákba, lehet, hogy soha. Az is lehet, hogy COPD-s leszel, vagy asztmás, érelmeszesedés, érszűkület, lehet sok probléma. Az is lehet, hogy semmi. Ha a családodat megnézed, lehet, hogy tudsz tippelni. De ez annyi minden dologtól függ (genetikai adottság, környezeti hatások, stressz, életmód), hogy senki a világon nem tudja megmondani, hogy mi lesz a következmény, és mikor.

2017. aug. 8. 00:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a rendes választ, viszont még johetnek!
2017. aug. 8. 01:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt így előre nem lehet megmondani, lehet hamar lehet később, de az biztos hogy károsodni fog az egészséged.
2017. aug. 8. 06:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Hosszú távon mindenképp növeled az esélyedet vele, hogy valami bajod lesz, de nehéz megmondani, mennyivel. Mondjuk cigi nélkül 5% esélyed van tüdőrákra, cigivel meg felmegy ez a szám 50-60%-ra. Kicsit olyan, mintha orosz ruletteznél. Lehet, pont nem te fogod ki a golyót, de lehet, hogy igen. Inkább ne játssz vele.
2017. aug. 8. 07:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Rövid válasz: nagyon.

Hosszú válaszokért keress rá google-n, hogy a cigi káros hatásai (ha tudsz angolul, még jobb) és nézz körbe, mi is a különbség a nikotin és a cigi hatásai között.

Mivel már cigizel, javaslom az e-cigit, én napi 1 dobozról átálltam, sokkal kevésbé káros, a nikotin ugyanúgy megvan. Meg fogod köszönni. Szerintem 0, vagy 6mg-os liquiddel próbáld. A 0 nikotinmentes, ha azzal tudod csinálni, ne is menj nikotinos felé. Ha már kell a nikotin, akkor 6mg (a Vivo banán elég állat)

2017. aug. 8. 09:19
 8/9 anonim válasza:
47%
Miért jó ez a cigis dolog? Ettől jobb az embereknek? Utálom, ha mondjuk egy strandra elmegyek, hogy jól érezzem magam, majd megéhezem, kimegyek enni egy büfébe és kénytelen vagyok azt szagolni, hogy mindenféle random ember az orromba cigizik... Büdös a szaga, nincs semmi értelme. Egy szóval pénzpocsékolás.
2017. aug. 11. 03:49
 9/9 anonim válasza:
Olyan gusztustalan képeket raknak rá a dobozára hogy én a kezembe nem venném sose. De te egészséged te tudod mit csinálsz vele.
2020. szept. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!